Adixm pisze:sixis pisze:Chcę przedłużyć umowę która wygasa 30.10.15r , oczywiście -30% i -400zł. Interesuje mnie Smart Plan LTE Główny za 99,99zł + 10zł stacjonarne - 10zł O.Open. Pytanie tylko czy jest już jakaś możliwość przy przedłużeniu w tym samym czasie wziąć te dwa dodatkowe numery np. przez DUK? i czy dwa dobrane numery, mogą być numerami które już istnieją i są na karte, czy w grę wchodzą tylko nowe numery?
Możesz przedstawić co Ci dokładnie zaproponował DUK na SMART Plan Główny(jaki telefon, jaka cena, ile dokladnie abo)? Z tego co mi się wydaje nie można tylko przenosić numerów z innej sieci jako dodatkowe numery do tej oferty ale najlepiej zapytac konsultanta DUK.
Dlaczego nie można przenosić ??
Ze strony orange jest opcją dołączenia do grupy pod linkiem:
http://www.orange.pl/portal/commerce/wi ... estid=7724
Każda opcja wchodzi w grę: nowa umowa, przeniesienie z innej sieci, przejście z karty...
Nawet jest różnica w kwocie aktywacji dla takiego numeru, korzystniej wychodzi dla przenoszących. Oczywiście numer przed przejściem na aneks do umowy jako Dodatkowy numer musi mieć właściciela tego samego jak Umowa SMART PLAN WSPOLNY.
Odnośnie propozycji DUK, na SMART PLAN WSPOLNY za 99,99, dają rabat 30% i 400 zł zniżki na telefon. Czyli po zniżce 67 zł i rabat na telefon od ceny salonowej.
Niestety trzeba bardzo uważać w tym abonamencie bo po 24 ms. jest zwyżka o 30% - logiczne + 2 x 40 zł za dwa dodatkowe numery + 5 zł rabat za aneks do umowy = 185 - tyle rachunek może wynieść od 25 ms

warto o tym pamiętać