Poszukujac dla siebie najlepszej oferty przejscia z Play wybralem sie na strone plusa zeby porozmawiac z konsultatntem na temAt ich oferty. Ciekawa jest opcja przejscia bo daja 6 miesiecy za free i to jest naprawde dobry plus. Mnie zainteresowala oferta za 49,90 bez urzadzenia z opcja no limit na rozmowy kom stacjonarne i sms i mms i 5gb neta. Znalazlem tez opcje nielimitowany internet lte na 3 miesiace za free potem 10 zl z opcja wylaczenia. Cala oferta jest jasna tylko te LTE dla mnie to jest smieszne a wyglada to tak: oferta wlacza sie dopiero po wykorzystaniu pakietu podstawowego w moim przypadku 5 gb i tylko co jest oczywiste w strefie lte. Na pytanie jaki sens jest posiadania tego pakietu skoro dopiero po wykorzystaniu podstawy moge z niego korzystac, pan odpowiedzial ze tak jest skonstruowana. A najlepsze jest to, ze jesli skonczy mi sie pakiet glowny to moje "nielimitowane" lte chodzi z predkoscia 512kb w strefie lte a poza nia z predkoscia 32kb. W play jest to musze przyznac jest to super zrobione bo jesli jestm w strefie lte i mam no limit lte to z pakietu glownego nic mi nie ciagna. Na koniec rozmowy zapytalem wiec co jest w tym pakiecie nielimitowanego to pan odp ze korzystanie z predkoscia 512kb w strefie lte:) Ladnie to wszystko ubieraj w slowa a jak sie czlowiek zaglebi to jest kicha. Siec plus ma u mnie wielkiego minusa.
No ale po co się tak żalisz na forum?
Skoro Play ma lepszą ofertę i do tego lepiej skonstruowaną, a na dodatek masz LTE Playa to nawet nie szukaj alternatywy.
Dla mnie Play to, cytując klasyka, "uj, doopa i kamieni kupa", więc rozglądam się za ofertą właśnie od Plusa, bo jako jedyny operator oferuje w mojej miejscowości LTE.
Nie używamy wulgaryzmów na forum /#>X