• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #820913  autor: Adamgl
 02 wrz 2015, 17:39
Mam pytanie czy wie ktoś jak wyglada sprawa numeru dowodu na aneksie do umowy T-Mobile, sprawa polega na tym że robiłem osobie z rodziny przez internet aneks i umowa została wysłana dzisiaj, dzisiaj też się dowiedziałem się że 2 miesiące temu został zmieniony dowód osobisty z powodu utraty ważności. Czy bedzie to problemem podczas odbioru przesyłki? mój ostatni aneks podpisywałem rok temu i już nie pamietam co dokładnie było sprawdzane.
 #821080  autor: Horacy
 03 wrz 2015, 13:27
No może być problem, bo dane się nie będą zgadzały... najwyżej wróci paczka do T-M a ty złożysz poprawne zamówienie drugi raz.
 #821128  autor: Adamgl
 03 wrz 2015, 18:59
Aneks został odebrany, nie ma w nim numeru dowodu, jest wpisywany ręcznie przez odbiorcę obok podpisu.