Mam numer w ofercie 36i6 i wykupiłem pakiet NON-STOP na 100MB. Czy będę mógł z niego korzystać będąc w Niemczech? Czy może muszę wykupić jakiś dodatkowy pakiet?
- Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Żaden pakiet krajowy nie działa w roamingu. Od tego są osobne- droższe pakiety. Niezbędna będzie zmiana oferty na plus na karte http://www.plus.pl/uslugi/pakiety-atlantyckie
Wystarczy, że włączę ten pakiet i już będę mógł korzystać na terenie Niemiec, czy muszę jeszcze wprowadzać inne zmiany w telefonie? Trzeba jakoś włączać roaming?
I czy ten pakiet działa również na terenie Polski?
I czy ten pakiet działa również na terenie Polski?
1. roaming jest raczej domyślnie włączony
2. działa
P.S.
Mimo to jestem zmuszony napisać prośbę o wyjaśnienie/reklamację na nie rozliczenie kilku połączeń z pakietu i potrącenie mi standardowych stawek.
2. działa
P.S.
Mimo to jestem zmuszony napisać prośbę o wyjaśnienie/reklamację na nie rozliczenie kilku połączeń z pakietu i potrącenie mi standardowych stawek.
Co model to inaczej. Poszukaj opcji "roaming danych" lub podobnie brzmiącej.sebusy pisze:1. roaming jest raczej domyślnie włączony
Miałem na myśli ustawienia u operatora.
I jesli mam włączony obecnie inny pakiet(9 non stop 150MB) to musze go wyłączyć czy PLUS sam się domysli, którego uzywac?
Domyśli się, one są ze sobą zupełnie niepowiązane.