• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #81779  autor: ghost89
 25 cze 2006, 13:09
Mam pytanie co do Noki n-gage Qd a mianowicie....
Chodiz mi o to jak jest z mp3 w tym telefonie:D? Wiem ze teleofn nie odtwarza mp3 ,ale ma symbiana więc tro nie problem:D
Ale jak brzmią te mp3? Aha i słyszałem ze ten telefon ciężko jest połaczyć z kompem..Czy to prawda?

od moderka: zmieniłem nazwę tematu. przeczytaj ten wątek
a, i zły dział
Ostatnio zmieniony 25 cze 2006, 14:06 przez ghost89, łącznie zmieniany 2 razy.

#81783  autor: wendzior
 25 cze 2006, 13:18
z mp3 nie oczekuj zbyt wiele - gdyz tak jak sam mowisz jest do dograne w symbianie, wiec nie bedzie jakosci takeij, gdyby mp3 były odrazu. bedzie to jak sie nie myle mono. ale jakosc nie jest az taka zła, ale w porowaniu np. do k700 i k750 to różnica bedzie duza.
z podłaczaniem nie ma nic prostrzego - wystarczy czytnik kart pamieci, ktroy podlaczasz do pc i wkladasz do niego karte z telefonu. bez zadnych sterownikow ani nic. śmiga aż miło :twisted:
 #81795  autor: piotrz
 25 cze 2006, 14:04
ghost89 pisze:Mam pytanie co do Noki n-gage Qd a mianowicie....
Chodiz mi o to jak jest z mp3 w tym telefonie:D? Wiem ze teleofn nie odtwarza mp3 ,ale ma symbiana więc tro nie problem:D
Ale jak brzmią te mp3? Aha i słyszałem ze ten telefon ciężko jest połaczyć z kompem..Czy to prawda?

od moderka: zmieniłem nazwę tematu. przeczytaj ten wątek
mp3 po dograniu jest po prostu denne. Ogromne szumy, brak basów, ogólnie baaardzo słabo. Miałem 6600, więc wiem (takie same mp3 ma jak qd). Jeśli chodzi o szczegóły techniczne, to 22khz mono.Dla porównania- jeśli chcesz mieć ładne mp3, potrzebujesz 44khz stereo.

Co do połączenia z kompem, to nie wiem, kto Ci takie bzdury naopowiadał. zadnego problemu nie ma.

#81959  autor: ghost89
 26 cze 2006, 07:52
wendzior pisze:z mp3 nie oczekuj zbyt wiele - gdyz tak jak sam mowisz jest do dograne w symbianie, wiec nie bedzie jakosci takeij, gdyby mp3 były odrazu. bedzie to jak sie nie myle mono. ale jakosc nie jest az taka zła, ale w porowaniu np. do k700 i k750 to różnica bedzie duza.
z podłaczaniem nie ma nic prostrzego - wystarczy czytnik kart pamieci, ktroy podlaczasz do pc i wkladasz do niego karte z telefonu. bez zadnych sterownikow ani nic. śmiga aż miło :twisted:
Po co czytnik kart? A samego telefonu się nie da?

#81977  autor: piotrz
 26 cze 2006, 09:34
Da się :twisted: przeczytaj mój post. nie ma żadnego problemu