• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #81753  autor: mariojhohohohxc
 25 cze 2006, 11:19
Witam mam taki problem niewiem jaki telefon ma kupić moja siostra. . . .
Chodzi o telefon z klapką , powinien posiadać aparat i być mały , może cos z samsungów motorol?????? Co doradzacie???? Prosze o szybkie rady bo czas mnie nagli ;)

Pozdrawiam i zgory thx za porady

Pozdro

#81756  autor: orB
 25 cze 2006, 11:33
Z Samsungów to jedynie X660. Reszta to lipa - nie mają nawet zewnętrznego wyświetlacza :?
Może niech sobie kupi motke V547 - dość popularny telefon u dziewczyn. I nie rysuje się tak łatwo jak samsungi więc może nosić w torebce z jej babskim stuffem :P

Pozatym jeszcze polecam LG C3310 - niezwykle dobrze wykonany. Niech się poważnie nad nim zastanowi ;)

#81809  autor: Tragedya
 25 cze 2006, 14:40
A w jakiej cenie mialby byc ten telefon?
Może Sagem myC3b? Tyle że on nie ma aparatu.
Moglby być jeszcze Samsung SGH-E350, tyle ze to slider nie klapka, ale jest bardzo fajny. Moja mama ma taki i jest bardzo zadowolona. Aparat robi znosne foty jak na VGA, ma lampe blyskowa, MP3, MP4. Mi się menu nie podoba w tym telefonie, ale to chyba tylko dlatego, że jestem siemensowcem.
Może spodobałaby się jej Nokia 7360? Też nie klapka, ale ma piekny design.
O motorolach sie nie wypowiem, bo wszyscy znaja moje zdanie na ich temat.

#81822  autor: Bartosz
 25 cze 2006, 15:47
Samsung E530 - idealnie damski telefon :mrgreen: nawet biorąc pod uwage jego kolory :mrgreen:

#81823  autor: norz
 25 cze 2006, 15:49
Fajnym modelem telefonu jest SE z520i, dla dziewczyny super, poza mp3 jako dzwonki posiada aparacik i ma tez fajne efekty świtlne podczas dzownienia. 8)

#81866  autor: uśmiechnięty
 25 cze 2006, 19:47
Witam, napiszę Ci to, co napisałem kiedyś pewnym dwóm panom, którzy tak, jak Ty mieli problem z wyborem telefonu dla kobiety.

Jeśli miałbym kupować kobiecie telefon, wątpliwości co do wyboru żadnych bym nie miał!

Samsung E530

Dlaczego? To jest naprawdę najlepszy telefon dla kobiety. Poza typowymi bajeramy typu dobry aparat (1 Megapiksel), mp3, ekran (262 000 kol.), video, dobra pamięć (89.00 mb), lampa błyskowa ma dużo innych funkcji, które kobietę zawieść nie mogą: przelicznik kalorii, biorytm, listy zakupów, dobieranie perfum... wspaniałe, prawda? Do tego te duże klawisze, jak kobieta ma długie paznokcie! Dosłownie jak dla niej, to ideał! Piękne są te w odcieniach różu/fioletu/błękitu/bordo. Z resztą jeśli o kolory, jest ich kupę! W zestawie znajduje się także pod kolor telefonu piękny pasek na rękę i pokrowiec! Wszystko identyczne! Można już znaleść go na allegro za 750zł. nóweczkę! Może to mało nie jest, ale naprawdę warto! Polecam! :wink:

#81871  autor: Przemek
 25 cze 2006, 19:56
zgadzam sie moja matka sobie go kupila i wszystkim znajomym bamom w okolicy strasznie sie podoba.telefon niezwykle kobiecy a zarazem bardzo funkcjonalny :)
dla kobiety nadawalaby sie rowniez motka v3 :)

#81875  autor: RafalM
 25 cze 2006, 20:06
Moja dziewczyna ma E530 jak dla kobiety jest idealny! Ten design i kolory. Jest bardzo funkcjonalny. Bierz E530

#81878  autor: Bartosz
 25 cze 2006, 20:13
tak Samsung E530 ale tak w sumie to niewiadomo czemu Motorola V3 miała być telefonem czysto biznesowym a tak naprawde zrobiła się bardzo kobieca :mrgreen: ale jak dla mnie to E530 jest tak słodziutkim telefonem jak kobieta która go posiada :mrgreen: szczególne różowa obudowa :roll: