• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 34 z 45
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 45
 #811794  autor: zypa65
 14 lip 2015, 15:24
Spróbuj. Może tobie pomogą. Mialem podobnie jak sieć wystartowala ale po zgloszeniu problemu na infolinii działa. Możemy ponarzekać ale technicznie na forum Ci tego nie rozwiążemy.
Ostatnio zmieniony 14 lip 2015, 15:46 przez zypa65, łącznie zmieniany 1 raz.
 #811814  autor: Rosolak
 14 lip 2015, 16:24
ChuckyCiechanow pisze:Jakie jest naliczanie w pakietach Wszystko W Jednym Pocket Save ? Minutowe czy sekundowe ?
W pakietach jak w standardzie - minutowe.

W związku z przejściem na abonament, kończę zabawę w testowanie prepaidów i regularnym udzielaniem się na forum. Będę czasem zaglądał.
Życzę wszystkim pełnego zasięgu :-) R.
 #811830  autor: JacekK
 14 lip 2015, 16:42
Problem niedoręczanych/niewysyłających się SMS wcale nie dotyczy tylko numerów przeniesionych. Tak myśli tylko operator, który najwyraźniej nie do końca orientuje się we własnych awariach. Jeszcze niedawno (podejrzewam, że niewiele się zmieniło) SMS-y nie docierały choćby do posiadaczy nowych numerów aktywowanych w nowej ofercie Virgin Mobile. To tylko jeden przykład. W drugą stronę nie bywało lepiej. Słyszałem o przypadkach, gdzie nie doszedł do posiadacza numeru w Vectone np. SMS autoryzujący transakcję w banku.

Założyciel i redaktor naczelny MVNO-GSM.PL. Tu prywatnie.
 #812262  autor: everymen
 16 lip 2015, 02:06
Taka ciekawostka... Aktywowałem ten darmowy net 5GB. Na bilingu wyszło jednak, że nie jest darmowy;) 1 MB/1 gr. Napisałem do supportu, zobaczymy, czy odpiszą:)
 #812289  autor: user_delete55
 16 lip 2015, 10:08
everymen pisze:Taka ciekawostka... Aktywowałem ten darmowy net 5GB. Na bilingu wyszło jednak, że nie jest darmowy;) 1 MB/1 gr. Napisałem do supportu, zobaczymy, czy odpiszą:)
Nie ma takiej opcji raczej. Sprawdź dobrze biling.
 #812311  autor: everymen
 16 lip 2015, 11:18
theneth pisze:Nie ma takiej opcji raczej. Sprawdź dobrze biling.
Finalnie, kiedy przeanalizowałem doładowania i sprawdziłem stan konta na bieżąco, wyszło, że nie zabiera złotówek. Na bilingu jednak w kolumnie "cost" przy transmisji danych pojawiają się kwoty:)
 #812315  autor: user_delete55
 16 lip 2015, 11:21
everymen pisze:
theneth pisze:Nie ma takiej opcji raczej. Sprawdź dobrze biling.
Finalnie, kiedy przeanalizowałem doładowania i sprawdziłem stan konta na bieżąco, wyszło, że nie zabiera złotówek. Na bilingu jednak w kolumnie "cost" przy transmisji danych pojawiają się kwoty:)
To nie kwoty, tylko ilość pozostałych jednostek z pakietu ;)
 #812322  autor: everymen
 16 lip 2015, 11:35
theneth pisze:To nie kwoty, tylko ilość pozostałych jednostek z pakietu ;)
Cieszę się, że chcesz pomóc, ale coś chyba nie bardzo:P

Obrazek
 #812329  autor: user_delete55
 16 lip 2015, 12:04
everymen pisze:
theneth pisze:To nie kwoty, tylko ilość pozostałych jednostek z pakietu ;)
Cieszę się, że chcesz pomóc, ale coś chyba nie bardzo:P

Obrazek
Aaaaaa, myślałem, że jeszcze jedna tabelka się wyświetla :P
Nieistotne; nie pobiera kasy z konta i już.
 #814935  autor: GPGPGP
 30 lip 2015, 20:43
Vectone przesłało mi dziś tajemniczego smsa:) Cytuję:
"Masz %value MB Internetu w swoim Pakiecie Internetowym. Twoj Pakiet bedzie przedluzony %dateexp."
Strach się bać co kryje się pod %value i %dateexp ale pewnie subtelnie informują, że darmowy się kończy.

GP
 #814946  autor: kowal2200
 30 lip 2015, 22:22
Korzystam testowo z tego pakiet 5 GB w modemie wpiętym do routera i niestety wieczorami przy dużym obciążeniu sieci mam problemy z wczytywaniem stron, poza tym jakoś działa. Minusem jest brak możliwości sprawdzenia ile pozostało z pakietu kodem, trzeba dzwonić na infolinię.
Zrobiłem kolejne zawiadomienie do UKE tym razem w sprawie stosowania wyższych cen w roamingu UE niż dozwolone prawem. Na początku im grzecznie zwróciłem uwagę na FB ale że mój post wykasowali razem z Tonym to się z nimi nie będę pierdzielił. Porządek musi być.
 #815018  autor: stanislaw01
 31 lip 2015, 11:51
znikło mi 5 złotych z konta. korzystałem z tego pakietu darmowego 5 megabajtów. ale nie wiem czy to ma coś wspólnego. nie mogę się dziś niczego dowiedzieć bo w boku nikt nie rozmawia po polsku. dopiero w poniedziałek kazali zadzwonić. czy ma ktoś może podobnie jak ja?
 #815029  autor: Durek
 31 lip 2015, 12:59
GPGPGP pisze:Vectone przesłało mi dziś tajemniczego smsa:) Cytuję:
"Masz %value MB Internetu w swoim Pakiecie Internetowym. Twoj Pakiet bedzie przedluzony %dateexp."
Strach się bać co kryje się pod %value i %dateexp ale pewnie subtelnie informują, że darmowy się kończy.

GP
Też dostałem identycznego smsa w dniu wczorajszym aż 3 razy. Tylko, że ja te gratisowe 5 GB uruchomiłem 29 lipca. I już mi go zabierają. Dzisiaj na *100 zero luda gadającego po naszemu. Co za sieć. Miałem uruchomiony kiedyś pakiet netu za 2 lub 3 zł na próbę. Chciałem załadować dzisiaj za 5 PLN ale czytałem gdzieś, że zjedzone zostanie te 2 lub 3 zł bo sieć bo pakiety są odnawialne. Na stronie piszą:
"Aby cofnąć subskrypcję pakietu lub skasować opcję automatycznego wznawiania, należy wysłać SMS o treści ‘Stop’ wraz z kodem pakietu na numer 345. Proszę zauważyć, że aby zaprzestać automatycznego wznawiania pakietu, klient musi wysłać SMS przed terminem wznowienia."
Pytanie: ja kod pakietu skoro na stronie pakiety są dziwne oznaczone.

Masakra ta sieć.
 #817287  autor: Rosolak
 14 sie 2015, 18:40
Co tam u Was słychać drodzy Vectonowcy? Działa wszystko? :mrgreen:

W związku z przejściem na abonament, kończę zabawę w testowanie prepaidów i regularnym udzielaniem się na forum. Będę czasem zaglądał.
Życzę wszystkim pełnego zasięgu :-) R.
 #817295  autor: jutek
 14 sie 2015, 19:08
Wszystko po staremu, czyli nie działa, nadal nie dochodzą smsy wysyłane na numery przeniesione. Poza tym co pewien czas powtarza się problem, że karta nie może zalogować się do sieci, szczególnie wtedy, gdy nawet przez chwilę pobędzie się w miejscu, gdzie nie ma zasięgu T-Mobile. Po powrocie "w zasięg" karta nawet przez paręnaście godzin nie loguje się.
 #817826  autor: sostenitore
 18 sie 2015, 11:26
2 pytania:
1.Karty zamówione przez internet dochodzą?
2. Odnośnie darmowych między użytkownikami Vectone. To pytanko:
Ta oferta jest ważna przez 30 dni od dnia doładowania. 30 dni dla obu osób czy wystarczy jedna z nich? Od każdego doładowania?
  • Strona 34 z 45
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 45
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34