• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #814196  autor: Gregrin
 26 lip 2015, 22:41
Ja mam tylko jedno pytanie ;) Kobieta ?
A tak bardziej poważnie to czytając to wszystko wychodzi po prostu ze orange zachowało się bezprawnie. Czy nie warto mimo wszystko zrobić jakiegoś zgłoszenia (UOKIK czy gdzieś) i niech się sprawa sama toczy nawet pol roku ale żeby orange poniosło tego konsekwencje a ty dostaniesz jakieś zadość uczynienie albo rozwiążą ci umowę po pol roku nic nie płacenia ;)
 #816306  autor: Alkowski
 07 sie 2015, 23:33
Doskonale wiem , że wypowiedzenie nie równa się odstąpienie , ale mam pytanie , bo nie mogę znaleźć właściwego wątku.

W orange mix ile przed końcem umowy należy złożyć wypowiedzenie ?

Czy jak nie złożę , to będzie mi się przedłużać z miesiąca na miesiąc ?
 #816431  autor: orson_dzi
 09 sie 2015, 09:17
Alkowski pisze:W orange mix ile przed końcem umowy należy złożyć wypowiedzenie ?
A co za różnica? Możesz i rok wcześniej. Ty w piśmie zaznaczasz z jaką datą umowa ma być rozwiązana. Zamówienie z taką datą jest wprowadzane i robi się z automatu. Nie napiszesz daty, to rozwiąże się po miesiącu.

Lista używanych telefonów nie mieści się w tym polu tekstowym :)
 #816552  autor: Alkowski
 09 sie 2015, 22:23
Chodziło mi o to , czy w orange jest jedno czy dwumiesięczny okres wypowiedzenia , jeśli chodzi o mixy.
 #816583  autor: orson_dzi
 10 sie 2015, 11:03
Numer Ci się wyłączy z końcem okresu rozliczeniowego, który nastąpi miesiąc po złożeniu zamówienia na wyłączenie. Tak w skrócie. Data podstawia się automatycznie. Zawsze osoba wprowadzająca można ją ręcznie zmienić, ale rzadko kto to robi.

Lista używanych telefonów nie mieści się w tym polu tekstowym :)