witam
od jakiegos czasu jestem w nju i jestem mile zaskoczony ich pozytywnymi zmianiami, bo ciagle dopasowuja sie do rynku, a wrecz chyba wnosza nowe trendy
staram sie sledzic nieco ten rynek i dlatego teraz zrezygnowalem z jeden na wszystko za 39 na tylko komorkowe za 29 zl
i zobaczymy co bedzie dalej, podoba mi sie, ze w jeden na wszystko za pare tyg wjezdza zamiast 2gb, az 5, czasem brakuje mi transferu, szczegolnie na wyjazdach, wiec dokupuje pakiety
moze wszystko komorkowe tez z czasem urosnie
ale, ostatnio wpadla mi w rece oferta heyah, gdzie za 35zl mamy wszystko no limit i 4gb internetu i tak sie zastanawiam czy nie warto sie przeniesc!?
omijam cale p4 i inne dzialajace na ich infrastrukturze, bylem 3 lata i narzekalem na zasieg. akos mieli wowczas slaby, czy to automacie, czy recznie, nie mam zamiaru sprawdzac poki co ponownie. 30/35zl to dla mnie dobra cena
moglby ktos rzecz nieco o heyah? warto sie przenosic? na stacjonarne rzadko dzwonie, czasami 10-20, moze 30min w mc, takze w nju pewnie bede placil te 30-35zl mc, ale o ten inretnet, 4gb chetnie bym powalczyl