• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #816324  autor: Lajeer
 08 sie 2015, 10:01
Witam, wczoraj (07.08.2015r.) doładowywałam przez Pekao24 konto w sieci T-Mobile, przelew został zaksięgowany, a pieniędzy jak nie było tak nie ma. Wszystkie dane wpisałam dobrze. Ile czasu mają na zaksięgowanie pieniędzy na koncie?
 #816384  autor: sa
 08 sie 2015, 18:58
A kiedy wysłałeś przelew? Bo jak po godzinie 15 czy 16 to najprędzej w poniedziałek, jak szybciej to sprawdź jak działają w twoim banku przelewy do i przez blue media i w jakich godziach,bo dla każdego banku to działa dość indywidualnie.Ja np. doładowuję konto tylko do godziny 12 w dzień i nigdy jeszcze nie zdarzyło mi się by kasa nie była na koncie. w ciagu 45 minut od dałodowania...A przy okazji czy zaznaczyłeś wszyskie zgody itp.?