ja dziś przeszedlem z Fakt Mobile do RBM na kartę (wczesniej bylem w Play) i nie odzyskałem ponad 9zł promocyjnego 

tak, pozostaje rok waznosci konta (oczywiscie po doladowaniu w FAKT za 5zl)qler85 pisze:A czy po przejściu z Fakt do Red Bul Mobile pozostaje rok ważności konta tak jak wcześniej było opisywane w temacie, czy już się to zmieniło ?
warto by bylo gdybys mial tą rozmowę nagraną, gdzie wyraźnie mowisz ze nie chodzi o numer kontaktowy lub pada pytanie z ich strony ktory numer przeniesc, jesli takiego pytania nie zadali to masz prawo zażądać odzyskania srodkow oraz zadośćuczynienia czyli moze jakis pakiet albo zlotowki.Michss pisze:Co za debile pracują w tym Fakt Mobile?! Przenieśli mi numer kontaktowy do ich taryfy, a nie numer który im zgłosiłem. Straciłem przez to bonusy itp. które miałem na swoim numerze (kontaktowym), mam nadzieję że mi to cofną.
Ja odzyskałem kilka tygodni temu 60zł z przeniesienia nr. Powoływałem się na regulamin, że powinno wrócić. Dali mi.bolek2004 pisze:Te 60zł z konta promocyjnego już nie odzyskasz, po migracji do Fakt te złotówki przepadają bezpowrotnie niezależnie od tego do jakiej teraz taryfy przejdziesz.
czyli co konkretnie powiedziałeś/napisałeś że oddali Ci środki z konta promocyjnego?xander21 pisze:Ja odzyskałem kilka tygodni temu 60zł z przeniesienia nr. Powoływałem się na regulamin, że powinno wrócić. Dali mi.bolek2004 pisze:Te 60zł z konta promocyjnego już nie odzyskasz, po migracji do Fakt te złotówki przepadają bezpowrotnie niezależnie od tego do jakiej teraz taryfy przejdziesz.
w sobotę nie odebrałem, w poniedziałek kolejną próbę wykonali i numer już mam w Fakt mobile. Po 5 minutach od nich już numer był aktywny w Fakt. Ale dzięki za informacje.goldenmen pisze:wasylek pisze:dzisiaj dzwonili do mnie z Fakt ale nie byłem przy telefonie, ile razy dzwonią z potwierdzeniem przeniesienia numeru? I w jakim odstępie czasowym? Próbowałem samemu dzwonić ale nikt nie odbiera cały czas muzyka leci.
sprawdz w play24 czy nie masz info w stylu że nie mógł sie dodzownic i zgłoszenie zamkniete z tego powodu i musisz jeszcze raz dzwonic zeby zrobic nowe zgłoszenie
Przez play24 nie ma takiej opcji. Zadzwoń na infolinię faktu 799 599 999 i zgłoś chęć zmiany taryfy na Fakt, konsultant wyda dyspozycję i trzeba czekać na telefon od nich z pytaniem czy na pewno. Może trafisz na ogarniętego konsultanta to zrobi to od ręki w systemie i po rozłączeniu się będziesz w Fakcie już.Durek pisze:Może było ale ciężko przeczytać ponad 60 stron. To przeniesienie z Play do Fakt to jak się zgłasza ? Przez Play24, telefonicznie w BOK ... ?
Trzeba wykonać połączenie na numer 799599999 Bok Fakt mobile i poinformować ze chcesz przejść z Play do Faktu, dostaniesz dwa pytania dotyczące dotychczasowego numeru, aby sprawdzić czy to twój numer. Gdy numer nie jest zarejestrowany w Play24 to pewnie otrzymasz pytania:Durek pisze:Może było ale ciężko przeczytać ponad 60 stron. To przeniesienie z Play do Fakt to jak się zgłasza ? Przez Play24, telefonicznie w BOK ... ?