Witam serdecznie, nie wiem czy temat w dobrym dziale, jeśli nie to przepraszam i proszę o ew. przeniesienie. Wczoraj wieczorem zauważyłem, że zostało mi 15% baterii na moto g, nie zmartwiłem się bo wiem ile trzyma i rano bym se podładował, a po jakiś 20 minutach nagle słyszę, że się wyłączył i był bardzo ciepły, bardzo mnie to zdziwiło, nie mogłem go włączyć bo się kompletnie rozładował. Podłączyłem go, trochę potrwało zanim się włączył... i o 1 w nocy go odłączyłem bo było 100%. Rano wstaje, patrze a tu tylko 64%...(a powinno być jakieś min. 97%) oglądam wifi, wszystko wyłączone patrze na baterie i takie coś zobaczyłem
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ffb ... 330cc.html
Może warto wspomnieć, że dzień wcześniej wymieniłem katę na nową - skoro za darmo to czemu nie, trochę już miała, nowsza może lepsza co mam do stracenia. Zauważyłem na niej, że po włączeniu telefonu łapie sygnał z play(t-mobile), zaskoczyło mnie to i postanowiłem w dostępnych sieciach nacisnąć play i wydaje mi się, że to z tego powodu, rano nacisnąłem wybierz automatycznie i zużycie baterii nagle się zatrzymało, aż myślałem, że się zacięło...
Co o tym myślicie? nie chce mieć takich sytuacji bo coś się kiedyś włączy nie będę wiedział i mi zeżre baterie