Użytkownik
Ranga
Zapalony dyskutant
czy aby przejść do Fakt Mobile trzeba mieć konto w Play24? Aby przejść z FM do RedBull dzwonie pod numer 790 666 666 czy działa kod systemowy?perdos1 pisze:Jest. Potrzebujesz jakiejkolwiek karty sim z ofertą na kartę w play z aktywnymi polaczeniami wychodzacymi. Dzwonisz na infolinię fakt mobile i zlecasz migracje do tej taryfy. Potem jak już jesteś w FM ladujesz za 5 zł i zlecasz migracje na jedną z taryf :
Red Bull Mobile Energy na Kartę
Red Bull Mobile na Kartę
Play na Kartę Lubię to!
Jak cię przeniosą do wybranej taryfy włączasz stan darmowy i to wszystko.
Chciałem podziękować Tobie za pomoc.perdos1 pisze:@Cage
Nie, rwk po zmianip taryfy zostaje, więc po co? Wystarczy włączyć SD.
ale za to się wydłuży do 365 dni, czyli że po każdym doładowaniu zawsze będzie konto rok czasu ważneKarlos20 pisze:Nie przepadnie, gdyż ważność konta ani się nie zsumuje ani nie skróci.
Ten myk polega tylko na tym ze w taryfie gdzie nie ma normalnie tak długiej ważności konta jak 365dni udaje nam się ja uzyskać przenosząc ważność konta z innej taryfy (czyli faktu). Nic z liczeniem nie jest "zhakowane".Cage pisze:Ja myślałem, że po zrobieniu tego "myk" to każde doładowanie będzie odświeżać konto główne do 365 dni
Znowu by trzeba przejść z obecnego RMB przejść do Play, następnie do Faktu i dopiero np do RBMperdos1 pisze:Ale jaki problem w tym widzisz? Wystarczy robić ten myk raz na rok.