• Wszystko, co dotyczy urządzeń Apple: iPhone, iPod oraz iPad - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy urządzeń Apple: iPhone, iPod oraz iPad - opinie, uwagi, pytania, itp.
Regulamin forum: 
Jeśli interesują Cię sprawy związane z aplikacjami oraz systemami mobilnymi Apple - zajrzyj do działu iOS i iPadOS.
 #808307  autor: czekool
 24 cze 2015, 18:46
Witam! :)
Posiadam iPhone 5s którego mam pół roku i jest na gwarancji. W tamtym tygodniu upadł mi rogiem na kostkę i się cały porysował. Jest ubezpieczony dlatego chciałbym tak go uszkodzić, żeby mi dali nowy telefon, nie tracąc gwarancji. To tyle proszę o sugestie ;)
Pozdrawiam czekool
 #811707  autor: ManiacGSM
 14 lip 2015, 03:43
Temat już ma ''parę'' dni i ogólnie miałem tego nie robić-ale jednak zalogowałem się aby poniekąd odpowiedzieć na Twoje pytanie. Choć generalnie nie jestem pewien czy ten temat to lekki trolling ,czy prowokacja.
Nie wiem ile masz lat ale ponieważ mówisz że jesteś posiadaczem IP5s to (prawdopodobnie) nie masz już 12-u lat.

Niestety nikt Ci nie odpowie jednoznacznie na to pytanie-czyli tak jak byś sobie tego życzył.
Ja mogę Ci zaproponować-sprzedaj ten co masz i dozbieraj na drugi nowy-to jedyne wyjście.

Muszę Cię zmartwić ale ludzie pracujący w serwisach telefonów komórkowych nie urodzili się wczoraj i nie jedno już widzieli. W większości przypadków nie muszą rozkręcać telefonu aby stwierdzić uszkodzenie mechaniczne (celowe lub nie) co wyklucza wszelkie gwarancje.
Jak Ci się wydaje chyba co drugi z nas by tak robił z kilkumiesięcznym telefonem i to niekoniecznie z logiem jabłka.

PLUSH na Kartę x1. Virgin Mobile x1, Orange FREE x1, PLAY MIX x1.
iP 5s, NOKIA C7, HUAWEI Y5, BB 9810, NOKIA 2610.