pawelec2225 pisze:
Szkoda tylko DCS'u w T-mobile. Miało niezłą jakość w porównaniu do GSM900.

Hmm...chyba na GSM900 była lepsza
Pawelec nie widzę różnicy w zasięgu GSM900 a umts900. Mało tego przy słabym zasięgu UMTS ma lepszą jakość rozmów.
Widać, że nie poruszasz się po dziurach. GSM900 ma większy zasięg. Podobnie jest w Plusie. W Plusie jak zniknie Aero to jeszcze 1-2 kreski zostaje GSM.
Przy okazji rozmów o zwiększeniu szybkości LTE warto nadmienić, iż trwają inwestycje w nowe lokalizacje (czego nie można powiedzieć o grupie ZSZ) - w ostatnim tygodniu uruchomiono nową lokalizacje w Ostrowii Mazowieckiej, dobrze dokrywającą wylot na Warszawę, czy też nową stację w Dybkach - na S8 na odcinku Białystok-Warszawa jest już gęsto od stacji N.
O tym już dawno pisałem. Plus stoi w miejscu. Zajmuje się rozbudować LTE i tylko tyle.
N! zapowiadało, że nadal będą się rozbudowywać i w ciągu 2 lat jeżeli dobrze pamiętam będzie ponad 500 nowych stacji.
O ile dobrze pamiętam Polkomtel najpierw się na to zgodził (na sprzedaż tego kawałka pasma dla Orange), po czym się z tego wycofał (kiedy okazało się że Orange wspólnie z TMobile stworzyło Networks) - sprawa wydania zgody na sprzedaż była już chyba w UKE...
Niestety. Jak się ma układy to można wszystko w Polsce zrobić. Solorz jest jak Kulczyk mocno skumany z PO, jak również przecież babę w UKE mamy z PO. Itd.
To jest Polska, tu wszystko jest mozliwe jak się ma układziki. W końcu Zyguś samą tylko pracą nie zbudował swojego imperium
zajadacz pisze:Halset pisze:@zajadacz
Jak sobie w takim razie radzi Plus, skoro mają umowę z GOPRem?
A weź mi najpierw wytłumacz jaki związek ma Twoje pytanie, z tym co powiedziałem, bo nie nadążam za tokiem rozumowania.
A co w prostym pytaniu jest skomplikowane?
Jak sobie radzi w takim razie Plus skoro w górach ma najlepszy zasięg i z tego co widać, nikt mu niczego nie zakłóca?
Czy to znaczy, że tylko N! ma takiego pecha?