miskok pisze:Orientuje się ktoś kiedy będzie dostępny LG G4 w T-mobile?
Tmobile oferuje LG G4, ale na razie nie w Polsce. Oficjalnie go nie zapowiadali więc pewnie nie w najbliższych dniach, pewnie też nie przed końcem wakacji bo i po co skoro to często okres przestoju w różnych kwestiach, jak ci się śpieszy to inna sieć albo w sklepie. No i to będzie nowość, więc popatrz na cenę HTC M9, Samsunga S6 i LG tańszy pewnie nie będzie, a może początkowo droższy ? Chociaż HTC się nie sprzedaje więc powinien już dawno potanieć
She pisze:A czy ktoś ostatnio zamawiał z3 lub z3 compact? Są dostępne? Porownywałam je z HTC 820 i przyznam, że zachęca mnie w nich bateria i opinie o niej użytkowników. Przeraża natomiast duża ilość opinii o pekającym z przegrzania dotyku i tylnej szybki.
Na stronie może przejść kolejne kroki przy wyborze Z3c w ofercie
"Smartfonowa okazja" więc pewnie są.
Więc nie wiem czy warto brać w T-mobile bo są telefony, które są w tej sieci w wyjątkowo niekorzystnych cenach. Szczególnie patrząc na różnice w cenie Z1c i Z3c w Tmobile i w sklepach po 900-1000 do 1500-1600zł, a w abonamencie Comfort to różnica z1c 300 do z3c 1200zł, 900zł w Tmobile na rzecz 500-600 na rynku. Oczywiście oferta potrwa jeszcze chwilę jak to zawsze przy szalonych dniach w Orange.