• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 31 z 45
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 45
 #810296  autor: LOOPO
 05 lip 2015, 16:59
@CRUSADER spróbuj tych z ich strony:
Pakiet Rozmowy Krajowe ( pakiet samych minut) - kod *9000#
Pakiet Wszystko w Jednym ( czyli minuty + smsy + internet) - kod *9010#
Pakiet Internet - kod *9006#
Mam nadzieję, że zadziałają. Ja nic nie mogę sprawdzić ponieważ moja karta w dalszym ciągu ma bana na dostęp do sieci.
 #810318  autor: rumun1990
 05 lip 2015, 20:19
Doładowałem konto online za pomocą karty debetowej. Czy wiąże się to z jakąś automatyczną subskrypcją płatności że np; co miesiąc te 10 zł będzie pobierane z karty ? Na stronie vectone pojawia mi się okienko z przeprosinami i nie mogę go zamknąć i zobaczyć regulaminu dlatego pytam na forum.

Pzdr.
 #810368  autor: bobiwr
 06 lip 2015, 09:28
Jeżeli będąc na stronie płatności online Vectone używałeś samej karty to nie. Jeżeli będąc klientem instytucji finansowej /bank, Pay-cośtam/ na swoim koncie byś ustanowił zlecenie stałe, to tak.
 #810370  autor: Remington
 06 lip 2015, 09:44
bobiwr pisze:Jeżeli będąc na stronie płatności online Vectone używałeś samej karty to nie.
W Lyca taka opcja jest, więc i w Vectone może być. Trzeba patrzeć jakie oświadczenia wyświetlają się podczas płatności, ponieważ to musi być świadoma zgoda na cykliczne obciążanie karty.
bobiwr pisze:Jeżeli będąc klientem instytucji finansowej /bank, Pay-cośtam/ na swoim koncie byś ustanowił zlecenie stałe, to tak.
Ale tu mowa o płatności kartą.
 #810385  autor: bobiwr
 06 lip 2015, 10:43
Osobiście opłaciłem kartą zasilenie numeru Vectone i nie było tam żadnych wycieczek do cykliczności zasilania.
Mając konto w Paypal można podwiesić do niego kartę płatniczą. Już nie pamiętam do jakiego operatora, ale ktoś z rodziny ustanowił stałe, comiesięczne zlecenie zasilenia prepaida.
 #810441  autor: CRUSADER
 06 lip 2015, 18:26
@LOOPO
Dzięki.No tyle,że kilka dni mi działało i musze przyznać,że jakość rozmów za granicę była OK.Nawet dziś doladowałem znowu konto ale po 2 h od doladowania coś wysiadło i znowu nie może się zalogować do sieci.
 #810443  autor: user_delete55
 06 lip 2015, 18:41
Niestety, sieć leży i kwiczy, nie tylko w PL, ale w całej Europie :/
mieli ogarnąć to do piątku, ale dzisiaj mamy poniedziałek i jest d@@a, więc...

Przeprowadzali dość dużą aktualizację, przenosili serwery itd, ale planowo mieli to zrobić w jedną noc, a przeciąga się do tygodnia... Infolinia też nie działa. Dam znać, jak już wszystko będzie działało.
 #810455  autor: LOOPO
 06 lip 2015, 20:32
Przed chwilą moja karta "odświeżyła" się i odzyskała możliwość logowania się do sieci. Połączenia wychodzące na numery przeniesione i połączenia przychodzące dalej nie działają. Obiecanego pakietu 5GB "ani widu, ani słychu".
Ps. W ciągu ostatnich 20 minut miałem jeszcze 3 odświeżenia karty. Po dwóch pierwszych możliwość logowania zniknęła a po ostatniej znów wróciła. Czyli coś "grzebią na łączach".
Ostatnio zmieniony 06 lip 2015, 20:58 przez LOOPO, łącznie zmieniany 1 raz.
 #810464  autor: LOOPO
 06 lip 2015, 21:05
cyanoone pisze:Z tego co wiem to kod na ten pakiet to *1234#. Sprawdź jak możesz :)
Sprawdzone! Odpowiedź: Thenks!! You HAVE SUCCESSFULLY ACTIVATED 5GB free data expires July 31. 2015.
Ale gdy teraz ponownie wpisuję kod to odpowiedź brzmi: You already subscribed this offer... Co to może oznaczać?
 #810477  autor: LOOPO
 06 lip 2015, 22:28
adik pisze:według tego co ci napisali, to że masz już te 5 GB włączone.
Tak, wiem. Zastanawiam się tylko dlaczego tym kodem można sprawdzić tylko raz stan i ważność pakietu? No i jak kontrolować jego ubywanie? Czy po wykorzystaniu pakietu włączy się lejek?
 #810483  autor: JacekK
 06 lip 2015, 22:47
*1234# to kod na AKTYWACJĘ pakietu, normalne jest, że nie można tym samym kodem sprawdzić jego stanu. W Vectone nie ma "lejka".

Założyciel i redaktor naczelny MVNO-GSM.PL. Tu prywatnie.
 #810499  autor: macc
 07 lip 2015, 00:06
Drogi Kliencie,

Vectone Mobile bardzo przeprasza każdego klienta, który mógł doświadczyć problemy z siecią w ciągu ostatnich kilku dni. Poddaliśmy aktualizacji nasz system w celu zapewnienia lepszej obsługi na przyszłość, dlatego jest nam bardzo przykro z powodu klientów, którzy mieli trudności z korzystaniem z naszej sieci w tym czasie. Niemniej, aby docenić wszystkich klientów, Vectone Mobile daje 5 GB darmowego doładowania. Aby zrealizować bonus, należy wysłać wiadomość tekstową pod 345 o treści ""5GB"" lub połączyć się z numerem *1234# .

Wszyscy klienci, którzy nadal mają problemy z siecią są proszeni, aby ponownie skonfigurować swoje ustawienia sieciowe. Nawet, jeśli już zostało to zrobione, zalecamy zrobić to jeszcze raz. Następnie, jeśli nie uda się rozwiązać problemu, należy odpowiedzieć na ten e-mail i konsultant naszego zespołu Obsługi Klienta odpowie najszybciej, jak to możliwe.

Jeśli potrzebujesz informacji o tym, jak skonfigurować ustawienia sieci, kliknij na poniższy link i poszukaj w ""Nie mam sygnału / zasięgu sieci, co robić?""

http://www.vectonemobile.pl/pytania-i-o ... kroki.aspx
(Jeżeli powyższy link nie działa, skopiuj i wklej do paska adresu przeglądarki)
Z poważaniem,
Zespół Vectone Mobile
 #810593  autor: jutek
 07 lip 2015, 16:06
Nawet jeśli nie wszyscy to ileś tysięcy ludzi ma ten sam problem, więc jest to problem zbiorowy, sensu indywidualnego zgłaszania nie ma. Do mnie od 30. czerwca nie można się dodzwonić na numer Vectone, numer jest jednostronnie martwy, ludzie na FB np. angielskiego Vectone piszą o takim samym problemie i albo to Vectone naprawi w swoim systemie dla wszystkich, albo nie umie tego naprawić i jedynie tworzy jakieś pozorne ruchy, które będą znaczyć tylko tyle, że firma zwija się z rynku. Pisanie, że należy zgłaszać indywidualnie to zwykła próba robienia głupa.
Ostatnio zmieniony 07 lip 2015, 16:15 przez jutek, łącznie zmieniany 1 raz.
  • Strona 31 z 45
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 45
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31