kamil1221 pisze:Czego nie ma Sagem co ma nokia - i nie chodzi mi o argument "nokia to nokia".
6230i miazdzy wszystkie inne telefony.. najlepszy aparat i jako jedyna ma radio.. no i oczywiscie karty do 2gb
Niby czy miazdzy - taka swietna to ona nie jest, Sagem tez ma 1,3 megapixel.
Sagem obsluguje tez karty pamieci i nie ma jakis ograniczen wiec spokojnie wejdzie 1Giga (bo to chyba najwieksza pamiec zrobiona na microSD).
Jedyny plus noki to radia - nic po za tym.
Moze wyswietlacz ma wiecej pixeli, ale za to jest MAŁY ... wole miec wiekszy wyswielacz niz mniejszy.
Do tego nokia ma tylko 65tys. kolorow, a Sagem 262tys.
Chyba ze czlowiek chce kozystac EDEG.
Wiec prosze nie wychwalac noki !!! az takie swietne nie sa - inne marki rowniez robia dobre telefony a nie nazywaja sie nokia...
A najlepiej jak pomysli nad kupnem Samsunga X700 - najlepsze rozwiazanie.
Co to kolorów, bo tak czytam Twój post i troszkę mnie irytuje. To że ma więcej kolorów przemawia za Sagemem? Tylko żeby jeszcze człowiek widział tą różnice
Nokia jest popularnym telefonem od wieków, bo robi solidny sprzęt z dobrych materiałów i tutaj nikt mi nie powie, że tak nie jest!
Kolejna sprawa, za nokią przemawia fakt iż do niej włożysz 2GB i śmiga, a Sagem max. 1GB jak sam piszesz, bo nie ma większych kart już, także to jest minus.
Kolejna sprawa, zwróćmy uwagę na kwestie design, bo wiele ludzi zwracała również na to uwagę i jest to dla nich ważne. Ostatnio miałem tego Sagema w ręce i żeby był taki "cudo" i w ogóle, to się nie zgodze. Telefon dla mnie wyglądał jak zabaweczka, a to co ma na środku to wygląda jak pokrętło