Bardzo dobry pomysł żeby zrobić mu zlecenie stale w banku. Myślę ze ING będzie miało taka opcje.divhashmorex pisze:W takim razie, niech kolega wybierze sobie 1 dzień, który najbardziej będzie mu pasować i zawsze niech doładowuje tego samego dnia kwotą 25/30 zł
Ale to jest osoba która kompletnie nie korzysta z internetu w telefonie. A taryfa nad która się zastanawiam to One albo Go. W obu jest 120min i twoje numery (wiem ze w smarcie tezdivhashmorex pisze:W takiej sytuacji, niech najlepiej zmieni na Orange Smart na kartę - po każdym doładowaniu dodatkowo dostanie darmowy transfer danych.

PS: jeszcze o tym pakiecie 120min. Jeśli będzie włączone tylko "toje numery" to reszta połączeń do Orange (i oczywiście innych sieci) tez będzie obsługiwana przez ten pakiet ?? I jeśli np po 20 dniach się wydzwoni te 120min to on automatycznie włączy nowy pakiet 120min na 30dni (a jeśli trzydziestego dnia zostanie np 30min to on następnego włączy się na nowo i będzie 150 na 30 dni ??) ?? Sorry ze dalej trochę nie dowierzam ale chce być pewny ze wszystko dobrze zrozumiałem bo nie znam Orange od takiej "kompleksowej strony".