• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #80785  autor: Buzka_17
 21 cze 2006, 01:05
Witam wszystkich uzytkownikow tego forum. Mam pytanie odnosnie siemensa SX1 . JAkie sa jego wady i zalety poniewaz mam zamiar sie zamienic (moja v3 za sx1) czy bedzie to dobra zamiana? Ja wlasnie przezucam sie na cos z symbianem i slyszalem duzo dobrego o tym siemensie ale czy jest on naprawde taki dobry? Np jak jest ze stabilnoscia tego symbiana? jest to siemens Sx1 "black edition" jakby to byla jakas roznia:D, Z gory dziekuje za odpowiedz .

Ps. a jesli nie sx1 to jaki symbian w granicach ceny v3 zebym niemusial doplacac za duzo( niechce se PXX)

Piłka nożna rulez

#80801  autor: kalin
 21 cze 2006, 09:17
Klik
Klik#2
Klik#3
Klik#4
Klik#5

Wiesz co to jest wyszukiwarka? To tylko pare tematow,nie chcialo mi sie szukac dokladniej.

Drogą legalizacji ku pełnej demokracji. http://www.kanaba.info/

#80811  autor: Benkok
 21 cze 2006, 10:37
Jak byś dobrze sprzedał v3 to może udało by ci się znaleźć Nokie 6630.
 #80906  autor: piotrz
 21 cze 2006, 14:57
Buzka_17 pisze: JAkie sa jego wady i zalety poniewaz mam zamiar sie zamienic (moja v3 za sx1) czy bedzie to dobra zamiana? Ja wlasnie przezucam sie na cos z symbianem i slyszalem duzo dobrego o tym siemensie ale czy jest on naprawde taki dobry? Np jak jest ze stabilnoscia tego symbiana?

Ps. a jesli nie sx1 to jaki symbian w granicach ceny v3 zebym niemusial doplacac za duzo( niechce se PXX)
Tak, jest dobry! wytrzymałość na uszkodzenia bardzo dobra, ładne mp3, wygodna klawiatura (mimo że po bokach), dużo dodatków w zestawie...
A symbian, jak to symbian.Jeśli bardzo dużo się nim bawisz, a nie jesteśw nim obeznany, to w pewnym momencie się zawiesi, albo wyświetli komunikat z błędem. Tak więc na początek polecam dobrze go poznać, a nie się od razu bawić. Wtedy będzie dobrze i długo służył bez zwiech. szczególnie na fw 15 angielskim. Na fw 14 polskim też dobrze chodzi, ale jednak gorzej.

p.s Czy to było do mnie? jeśli tak to informuję cię że za 500zł żadnego dobrego SE pxxx nie kupisz. Z tej serii polecam jedynie p910.Można go kupić można od 1000zł. P900 i p800 mają ograniczenia nakarty, a to bardzo tamuje możliwości tych telefonów...

#80951  autor: Piotr372
 21 cze 2006, 19:13
Mój kolega ma sx1 i ciężko mu jest przyzwyczaić się do klawiatury. ma także czasami problemy z Bluetooth ale ogólnie jest z niego zadowolony.

#80956  autor: Przemek
 21 cze 2006, 19:17
Piotr372 pisze:Mój kolega ma sx1 i ciężko mu jest przyzwyczaić się do klawiatury. ma także czasami problemy z Bluetooth ale ogólnie jest z niego zadowolony.
to jest kwestia przyzwyczajenia

niektorzy (np.vinamp) opanowali sztuke pisania na sx1 jedna reka :D

#81172  autor: RafalM
 22 cze 2006, 17:19
SX1 przewysza Motorolę Symbianem i czytnikiem kart pamięci. V3 to typowy telefon do szpanu, już V547 jest lepsza. Aluminiowa obudowa i wyświetlacz TFT 262 tys. kolorów przekonują do V3. Osobiście wybrałbym SX1 ale wybór należy do ciebie.