Mi wczoraj wreszcie coś zaproponowano (19.99), ale podobno oferta 19.50 już nie jest dostępna, a umowa/wypowiedzenie dziś mi się kończy...kuczka76 pisze:Wypowiedzenie złożone 11 czerwca , wczoraj telefon i umowa za 19,50 przedłużona ,;)) mam pytanie co oferują za 34 zł po wypowiedzeniu bo Pani chciała mi zaproponowac ale poprosiłem o inna oferte .
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Ok, wysłałem i zgłoszenie jest już zarejestrowane w systemie. Trzeba coś jeszzce wysyłać, czy sami zadzwonią? Chciałbym skorzystać z oferty za 19,50.Mr.Pelisa pisze:Możesz wysłać maila na adres [email protected] z wypełnionym i zeskanowanym wnioskiem: http://www.blogplay.eu/wp-content/uploa ... yjnych.pdfMichss pisze:Panowie, w jaki sposób mogę złożyć wypowiedzenie nie wychodząc z domu? Mam umowę na czas nieokreślony. Proszę o pomoc i nakierowanie na opis, Dziękuję.
Czy przy przedłużeniu umowy operator może zaproponować inne ceny słuchawek niż są w cenniku na stronie?
Dzisiaj pytałem w salonie i pani mi powiedziała, że nie, że są sztywne ceny. Myślałem, że przy przedłużaniu umowy można dostać coś taniej. Ciągle słyszę, że ktoś dostał telefon za pół ceny przy przedłużeniu. Czy to może dotyczy tylko dużych firm? Albo wysokich abonamentów?
Ja jestem mała firma i drobny abonament 30zł ale chciałem za jakieś 130zł z telefonem, tylko te telefony w cenniku są droższe niż na allegro bez umowy.
Dzisiaj pytałem w salonie i pani mi powiedziała, że nie, że są sztywne ceny. Myślałem, że przy przedłużaniu umowy można dostać coś taniej. Ciągle słyszę, że ktoś dostał telefon za pół ceny przy przedłużeniu. Czy to może dotyczy tylko dużych firm? Albo wysokich abonamentów?
Ja jestem mała firma i drobny abonament 30zł ale chciałem za jakieś 130zł z telefonem, tylko te telefony w cenniku są droższe niż na allegro bez umowy.
Hej czytam tu o wypowiedzeniu umowy i czekaniu na lepszą ofertę. Powiedzcie mi bo będę chciał negocjować i pewnie przejdę z miksa na abonament. I powiedzcie mi, bo piszecie o negocjowaniu umowy a telefon też można negocjować?
jest jeszcze oferta abonament 9-10 zł, tu chyba no limit rozmowy w Play, z pakietem LTE no limit za 20 zł ?
Niestety tej oferty już niema , za 9,99 niestety nie ma już możliwości LTE za 20 zł
A to nie jest dobra oferta? Bo wychodzi, że za 36,75zł/msc ma się 4giga neta, a w tym za 29,50 jest tylko 2,25giga.facet_ pisze:facet zaproponował mi jakaś ofertę (tylko SIM) na 24 miesiące za 49 zł w tym bez limitu rozmowy kom i stacjo, sms/mms, 4giga netu, 6 miesięcy za darmo abonament i 6 miesiecy LTE nielimitowane - jednym słowem nieporozumienie
Czy dostał ktoś propozycję za 34 zł jeśli tak to proszę o info co jest w tym pakiecie oczywiście wypowiedziana umowa?
Tydzień temu dzwonili i nie było oferty za 19,50 zł no limit. Dziś sam zadzwoniłem do nich do końca umowy mam 29 dni od razu powiedziałem co mnie interesuje, aby nie tracić czasu na przedstawianie mi kiepskich ofert. Konsultant kazał chwile zaczekać sprawdził i oferta była dostępna. Przedłużyłem dziś umowę za 19, 50 zł dzięki waszym radom dzięki.
Także potwierdzam oferta za 19,50 na 15 miesięcy jest nadal dostępna chodź mi także najpierw powiedział, że została wycofana a ja mu, że wczoraj znajomy ją dostał i wiem, że jest dostępna. Konsultanci mają jak najmniej ją dawać dlatego jak mówią, że nie ma już jej to wy, że znajomy dzień wcześniej dostał. I od razu nagle się oferta pojawiła po tych słowach.

no dobra, to o ofercie za 19,50 zł wiemy już
,
a jak jest z ofertą z telefonem abonament do 50 zł,
wszystko no limit da się zrobić w tej opłacie do 50 zł ? czyli no limit komórki, no limit stacjonarne, no limit sms, pakiet netu ?
da się zrobić 3-6 miesięcy gratis abonamentu w przedłużeniu ?
o telefonie nie piszę bo są dostępne z LTE w cenach do zaakceptowania nawet jeśli są jak dla nowych klientów

a jak jest z ofertą z telefonem abonament do 50 zł,
wszystko no limit da się zrobić w tej opłacie do 50 zł ? czyli no limit komórki, no limit stacjonarne, no limit sms, pakiet netu ?
da się zrobić 3-6 miesięcy gratis abonamentu w przedłużeniu ?
o telefonie nie piszę bo są dostępne z LTE w cenach do zaakceptowania nawet jeśli są jak dla nowych klientów
w tym za 19.50zł możesz dokupić za 20zł net bez limitu i za 39.50 masz wszystko bez limitu na 15 miesięcy a nie na 24. Poza tym jak ktoś nie potrzebuję bez limitu czy nawet 4GB to nie ma sensu przepłacać.Lucek1980 pisze:A to nie jest dobra oferta? Bo wychodzi, że za 36,75zł/msc ma się 4giga neta, a w tym za 29,50 jest tylko 2,25giga.facet_ pisze:facet zaproponował mi jakaś ofertę (tylko SIM) na 24 miesiące za 49 zł w tym bez limitu rozmowy kom i stacjo, sms/mms, 4giga netu, 6 miesięcy za darmo abonament i 6 miesiecy LTE nielimitowane - jednym słowem nieporozumienie
W ABONAMENCIE 19,50 MOŻNA WYKUPIĆ ZA 20 ZŁ LTE BEZ LIMITU (musisz być w zasięgu technologi LTE) A NIE NET BEZ LIMITU TAKI JAK W ABONAMENCIE ZA 19,99 ZŁ - koszt 29,99 ZŁ.
Nie wszyscy mają niestety dostęp do technologi LTE dlatego kolega walczył o abonament za 19,99 gdzie wsio free , 250 MB i net bez limitu za 29,99.
Nie wszyscy mają niestety dostęp do technologi LTE dlatego kolega walczył o abonament za 19,99 gdzie wsio free , 250 MB i net bez limitu za 29,99.
Właśnie przedłużyłem umowę w Play na ofertę RePlay FORMUŁA 4.0 Unlimited 250 MB (SIM) II + za 19,50 zł. Miałem umowę na czas nieokreślony.
Jak to u mnie wyglądało:
1) Piątek 19.06 godzina 13 - wysłanie na [email protected] wypełnionego druku z http://www.blogplay.eu/wp-content/uploa ... yjnych.pdf
Musi być PODPISANY przez właściciela, w przeciwnym razie nie jest ważny.
2) Piątek 19.06 godzina 19 - zgłoszenie zostało zarejestrowane w systemie Play.
3) Poniedziałek 22.06 godzina 10:30 - telefon na *500 - 8 - 2, prośba o sprawdzenie, czy jest dostępna ww. oferta za 19,50 zł, jest dostępna, więc zgadzam się.
4) Poniedziałek 22.06 godzina 20 - usługa została aktywowana
Tak to u mnie wyglądało, szybko i bezproblemowo.
Pozdrawiam i dzięki wszystkim za pomoc.
Jak to u mnie wyglądało:
1) Piątek 19.06 godzina 13 - wysłanie na [email protected] wypełnionego druku z http://www.blogplay.eu/wp-content/uploa ... yjnych.pdf
Musi być PODPISANY przez właściciela, w przeciwnym razie nie jest ważny.
2) Piątek 19.06 godzina 19 - zgłoszenie zostało zarejestrowane w systemie Play.
3) Poniedziałek 22.06 godzina 10:30 - telefon na *500 - 8 - 2, prośba o sprawdzenie, czy jest dostępna ww. oferta za 19,50 zł, jest dostępna, więc zgadzam się.
4) Poniedziałek 22.06 godzina 20 - usługa została aktywowana

Tak to u mnie wyglądało, szybko i bezproblemowo.
Pozdrawiam i dzięki wszystkim za pomoc.
Ostatnio zmieniony 22 cze 2015, 20:11 przez Michss, łącznie zmieniany 1 raz.
A w tym wypowiedzeniu trzeba zaznaczać, że na koniec okresu zastrzeżonego czy to z automatu tak zadziała?
Zaznaczasz to:
"Ja niżej podpisany wnoszę o rozwiązanie Umowy o Świadczenie Usług Telekomunikacyjnych zgodnie z Regulaminem świadczenia Usług Telekomunikacyjnych z jednoczesnym
przeniesieniem numeru telefonu z usługi abonamentowej (post-paid) do usługi przedpłaconej "Przeniesienie numeru telefonu z usługi abonamentowej do systemu Play Fresh".
I po sprawie
"Ja niżej podpisany wnoszę o rozwiązanie Umowy o Świadczenie Usług Telekomunikacyjnych zgodnie z Regulaminem świadczenia Usług Telekomunikacyjnych z jednoczesnym
przeniesieniem numeru telefonu z usługi abonamentowej (post-paid) do usługi przedpłaconej "Przeniesienie numeru telefonu z usługi abonamentowej do systemu Play Fresh".
I po sprawie
Przejrzałem ostatnie strony, ale nie znalazłem.
Może ktoś podać propozycje przedłużenia z telefonami, czy są one tak beznadziejne, że nie warto nawet ich pisać na forum
?
Może ktoś podać propozycje przedłużenia z telefonami, czy są one tak beznadziejne, że nie warto nawet ich pisać na forum

Też chciałbym się dowiedzieć jak to wygląda..Ja póki co dostałem propozycję 49,99 PLN no limit w PLAY, nielimitowane połączenia do innych sieci + za 5 PLN nielimitowane sms do innych sieci. Dodatkowo 500 MB miesięcznie, 3 miesiące abonament x 0 pln i telefon w standardowej cenie tzn htc desire 610 za 189. Myślicie, że mam szane na wynegocjowanie wszystkiego no limit za 49,99 PLN? mam 3 numery w sumie na siebie. Miesięcznie płacę ok 200 pln. Jak tak czytam, że macie po 19,50 wszystko za free to w sumie powinienem dostać za 39,99 wszystko free + telefon w normalnej cenie czyli za 189.
@up za 19.50 nie masz darmowego abonamentu przez 3 miesiące, jak podzielisz koszty calej umowy na ilość miesięcy podejrzewam będziesz miał podobnie
LOLOLOL,
jak chcesz nowe telefony to lepiej przedłużyć w abonamencie 50 zł za każdy numer i masz telefony na raty, gdybyś kupował oddzienie za gotówkę to wyjdzie drożej, a bez telefonów lepiej tylko sim
jak chcesz nowe telefony to lepiej przedłużyć w abonamencie 50 zł za każdy numer i masz telefony na raty, gdybyś kupował oddzienie za gotówkę to wyjdzie drożej, a bez telefonów lepiej tylko sim
Ale jak? Ja chętnie zapłace 50 PLN ale nielimitowane rozmowy i sms do PLAY + poza play, na jeden numer mógłbym dobrać jeszcze za 5 pln pakiet na stacjonarne + telefon za 189 I jestem happy:) zobczymy czy się uda. O to Ci chodziło?iPlus pisze:LOLOLOL,
Liczyłem sobie to najlepiej wychodzi 19,50 I telefon za gotówkę na allegro ok 650-700 PLN ale mam na co wydawać kase, nie chcę brać też na raty poza siecią jak jest to doliczone do rachunku to tak nie kłuje w oczy:P