• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 40 z 45
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 45
 #806884  autor: Golarz Filip
 17 cze 2015, 09:58
Po kupnie startera, zmień na taryfę Nowe Orange Go, będzie w miarę bezpiecznie. Następnie wyślij SMS na RWK i kupuj do woli pakietów. Bez kombinowana na pewno do końca października pakiet będzie Ci działał.Czy będzie możliwość przedłużenia pakietu po upływie ważności, duża nie wiadoma, na ile "zepsuli" system po zmianach wizualnych; w tamtym roku była taka możliwość.
 #806886  autor: lluukk
 17 cze 2015, 09:59
dzięki Golarz Filip ! - Tylko małe pytanko dlaczego Nowe Orange Go ?

i jeszcze - jak aktywować "bezpłatnie" starter - aby nie wykonać połączenia bo nawet jak zje 1 grosz to będzie brakować do pakietu ;)

lluukk
 #806898  autor: Golarz Filip
 17 cze 2015, 10:51
Dlaczego taryfa NOG? Nie ma na niej problemów, po prostu ;) Jeśli chodzi o aktywację- albo uruchomić starter w modemie USB, gdzie będzie ustawione WYMUSZANIE łączenia z Internetem ( czyli inaczej- wyłączone automatyczne łączenie z siecią ) albo w telefonie, który nie jest smartfonem.Samo wbicie kodu USSD ( jakiegokolwiek ) już aktywuje starter Orange; nie ma potrzeby wysyłania SMS ani wykonania połączenia.
 #806900  autor: lluukk
 17 cze 2015, 11:02
Jeszcze raz serdeczne dzięki !!! Wiem już co trzeba. Pozdrawiam

lluukk
 #806916  autor: Orange Ekspert
 17 cze 2015, 12:18
hdfunpack pisze:A ja czekam już 10 godzin na zmianę taryfy z Free na One :-\
Zlecenie może być realizowane nawet do 24 godzin. Jeśli po tym czasie nie zostanie zrealizowane, skontaktuj się z nami. Zajmiemy się tym.
 #806977  autor: Orange Ekspert
 17 cze 2015, 17:27
lluukk pisze:Wiem, że pewnie na 52 stronach już jest odpowiedź :) ale gdyby ktoś mi tylko potwierdził czy dobrze rozumiem.

1. Kupuję jakikolwiek starter z taryfą głosową
2. wysyłam sms aby mieć RWK (czy RWK jest we wszystkich taryfach?)
3. Zasilam i kupuję ile chcę i potrzebuję pakietów 6 GB za 6 zł - ostatni przed 31.08 i całe te GB mam ważne do końca października.

Tak jest jak napisałem czy gdzieś się mylę? Dodam, że mam dual sima więc ta karta zastąpiłaby (na ten czas) OFnK gdzie za 100 zł dostałem 36 GB (mam tam jescze z 20 GB ale po prostu używałbym jej znów w listopadzie :) )
Tak, dobrze rozumiesz. Za promocję Konto Ważne Rok zapłacisz 3 zł, jeżeli staż numeru w sieci jest krótszy niż 92 dni. :)
 #806992  autor: Gregrin
 17 cze 2015, 18:50
A co Ci chodzi ?? Info Orange Ekspert jest takie same jak na stronie która podajesz "jeśli jesteś w Orange na kartę 93 lub więcej dni, każdorazowa aktywacja usługi jest bezpłatna.
W przeciwnym wypadku koszt aktywacji wynosi 3 zł."
 #806996  autor: LOOPO
 17 cze 2015, 19:20
@Gregrin Dla niektórych a w szczególności na tym forum liczba dni ma znaczenie. Według tego co napisał OE aktywacja RWK w dziewięćdziesiątym drugim dniu używania startera jest bezpłatna a według reg. dopiero dzień później. A ze swojego doświadczenia dodam, że znaczenie miała godzina uruchomienia startera. Dlatego doradzam jeśli chcemy darmowo uruchomić RWK zrobić to w 94 dniu lub później.
 #807073  autor: BW06
 18 cze 2015, 02:09
Takie małe pytanie. Czy będąc za granicą także mogę zamówić ten pakiet 6GB? Oczywiście nie chodzi o korzystanie z tego w roamingu bo to logiczne że nie ma takiej opcji.
 #807088  autor: BW06
 18 cze 2015, 09:39
A przez zwykłego SMSa?
 #807090  autor: asffaf
 18 cze 2015, 10:06
Posiadam Orange One na kartę. Sim kupione na allegro rok temu a w niej mam bezpłatne rozmowy w Orange. Za 30 dni kończy się okres ważności karty. Jest możliwośc przedłużenia ważności karty zachowując darmowe rozmowy. Czy da się doładować konto za równe 6 zł aby aktywować pakiet wakacyjny ?
 #807106  autor: xander21
 18 cze 2015, 12:25
asffaf pisze:Posiadam Orange One na kartę. Sim kupione na allegro rok temu a w niej mam bezpłatne rozmowy w Orange. Za 30 dni kończy się okres ważności karty. Jest możliwośc przedłużenia ważności karty zachowując darmowe rozmowy. Czy da się doładować konto za równe 6 zł aby aktywować pakiet wakacyjny ?
rok ważności konta z darmowymi rozmowami się wyklucza. Uruchomisz rwk to stracisz darmowe rozmowy.

Tak pakiet możesz uruchomić mając równe 6zł
 #807127  autor: asffaf
 18 cze 2015, 13:23
Rozumiem, ale czy jest możliwość doładowania konta za 6 zł ? (z tego co wiem są dostępne doładowania o min. nominale 5/10)
 #807146  autor: Blank
 18 cze 2015, 14:51
xander21 pisze:rok ważności konta z darmowymi rozmowami się wyklucza. Uruchomisz rwk to stracisz darmowe rozmowy.
Co za bzdury piszesz. RWK się owszem wyklucza z darmowymi rozmowami, ale nie da się uruchomić RWK po uruchomieniu darmowych rozmów, ani teraz, ani już nigdy.
asffaf pisze:Czy da się doładować konto za równe 6 zł aby aktywować pakiet wakacyjny ?
Nie, doładowanie jest możliwe nominałami min. 5, lub 10 zł.

Polecam: Zestawienie ofert 3w1 i no limit na kartę | Zestawienie ofert No Limit na abonament
 #807192  autor: xander21
 18 cze 2015, 19:03
divhashmorex pisze:
xander21 pisze:rok ważności konta z darmowymi rozmowami się wyklucza. Uruchomisz rwk to stracisz darmowe rozmowy.
Co za bzdury piszesz. RWK się owszem wyklucza z darmowymi rozmowami, ale nie da się uruchomić RWK po uruchomieniu darmowych rozmów, ani teraz, ani już nigdy.
asffaf pisze:Czy da się doładować konto za równe 6 zł aby aktywować pakiet wakacyjny ?
Nie, doładowanie jest możliwe nominałami min. 5, lub 10 zł.
O tym właśnie mówię, ale zapomniałem dokończyć.
Doładować da się. Przez neta można jakas się chce sumą. Przez konto bankowe czy inne serwisy :)
  • Strona 40 z 45
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 45
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40