• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 196 z 624
  • 1
  • 194
  • 195
  • 196
  • 197
  • 198
  • 624
 #806920  autor: munreiker
 17 cze 2015, 12:40
Koczkodan pisze:Kartę SIM wymieniają za darmo? Jak z kurierem trzeba płacić? Czy do BOA jak się zadzwoni z innego numeru przełączą do SUK?

Co jeszcze można dostać oprócz
RELAX 69,99
3GB
NL
stacjonarne free
naviexpert
w jakiej cenie S4 bo m4aqua za 1zł
Karta sim wymieniana jest za free. Kurier jest płatny ale jak pogadasz dobrze to może będzie za free. Najlepiej dzwonić z numeru który się przedłuża po prostu mniej danych jest do potwierdzenia. Ale da się z innego numer. Więcej w tym abonamencie nie utargujesz.
 #806978  autor: zylx
 17 cze 2015, 17:41
Wczoraj w Relaxie M4 oferowali mi za 23zł, SIV był za 9zł i na niego się skusiłem. Pewnie wymienię na S5
 #807020  autor: pontyak
 17 cze 2015, 21:10
grzeg255 pisze:Dzisiejsza rozmowa z suk, w sumie tylko raz rozmawiałem. Od razu powiedziałem co mnie interesuje i za ile. Dostałem standard :
comfort + dodatkowo 1GB + stacjonarki = 56 zł brutto
kurier oraz karta gratis
Sony M4 - 149zł
Zaznaczę, że umowa mi się kończy 30 czerwca. Dzwonił do mnie wczoraj pan z T-Mobile i zaoferował nędzne warunki po czym poprosiłem o przełączenie do SUK. Od razu powiedział, że to właśnie on :)
Od razu przeszedłem do rzeczy, podałem mu dokładne warunki jakie tutaj ludzie dostają, czyli Comfort za 49zł, 1gb internetu i zniżka 250zł na telefon od cennika z 01.06.2015, po czym on stwierdził, że nie zna takiej "oferty". Tłumaczyłem mu konkretne ceny za telefon i co mnie interesuje, a on nie chciał się zgodzić i powiedział, że może innym razem :D

No nic, czekam jeszcze chwile. Jak do przyszłego tygodnia nikt nie zadzwoni to sam sie pofatyguje i może trafie na kogoś bardziej kompetentnego.
 #807021  autor: Koczkodan
 17 cze 2015, 21:17
zylx pisze:Wczoraj w Relaxie M4 oferowali mi za 23zł, SIV był za 9zł i na niego się skusiłem. Pewnie wymienię na S5
Co jeszcze zaoferowali?
 #807022  autor: mikkel
 17 cze 2015, 21:18
Zadzwoń i powiedz że chcesz złożyć wypowiedzenie i nie wiesz jak to wygląda albo wyślij wiadomość przez iboa i napisz że to co Ci przedstawili jest nie do przyjęcia.

Przy okazji mam pytanie, mam 2 abonamenty do 9.12 czyli już jestem w "puli przedłużeniowej". Czy sony Z3C będzie jeszcze dostępny? Czy jest taka możliwość żeby zamiast 2 telefonów wziąć jeden konkretny, np ten z3c, z dwoma abonamentami "z telefonem" tak żeby nie dopłacać za niego? Interesowałyby mnie taryfy relax jakby co.
 #807035  autor: klimasz
 17 cze 2015, 22:39
pontyak pisze:
grzeg255 pisze:Dzisiejsza rozmowa z suk, w sumie tylko raz rozmawiałem. Od razu powiedziałem co mnie interesuje i za ile. Dostałem standard :
comfort + dodatkowo 1GB + stacjonarki = 56 zł brutto
kurier oraz karta gratis
Sony M4 - 149zł
Zaznaczę, że umowa mi się kończy 30 czerwca. Dzwonił do mnie wczoraj pan z T-Mobile i zaoferował nędzne warunki po czym poprosiłem o przełączenie do SUK. Od razu powiedział, że to właśnie on :)
Od razu przeszedłem do rzeczy, podałem mu dokładne warunki jakie tutaj ludzie dostają, czyli Comfort za 49zł, 1gb internetu i zniżka 250zł na telefon od cennika z 01.06.2015, po czym on stwierdził, że nie zna takiej "oferty". Tłumaczyłem mu konkretne ceny za telefon i co mnie interesuje, a on nie chciał się zgodzić i powiedział, że może innym razem :D

No nic, czekam jeszcze chwile. Jak do przyszłego tygodnia nikt nie zadzwoni to sam sie pofatyguje i może trafie na kogoś bardziej kompetentnego.
Zrób jedną fatygę, napisz e-mail na [email protected], w treści napisz, że interesuje Ciebie abonament Comfort ze zniżką -20zł, dodatkową paczką danych, oczekujesz na kontakt i podaj nr telefonu, na który życzysz sobie kontakt. Powinni oddzwonić na drugi dzień roboczy :)
Ja tak zrobiłem, nigdzie nie dzwoniłem, nie prosiłem o żadne przełączanie. Zadzwonił Pan przedstawił się - stwierdził, że ofertę już sam sprecyzowałem, jaki telefon? :)

Wszystko.

Przypominam, kto ma dotychczas abonament na działalność gosp., niech sprawdzi w BOA, czy ma dodatkowy rabat na telefon w wysokości 123zł brutto, wtedy taka XPERIA M4 do zdobycia za 26zł w taryfie Comfort.
 #807036  autor: iPlus
 17 cze 2015, 22:43
henrikko pisze:Czy ktoś z was przeprowadzał testy 3G oraz LTE w sieciach: T-mobile vs Plus?
Zastanawiam się nad oferta Plus bez telefonu natomiast ostatnio taki jednostkowy test nie wypadł korzystnie dla tego operatora w zasięgu LTE. Ping dość duży, a i prędkość znacząco niższa niż T-mobile. Sprawdzałem to na różnych telefonach HTC One M8 (Plus) vs iPhone 6 (T-mobile) natomiast tutaj nie powinno to mieć większego znaczenia, pomiar w Krakowie w centrum.
nie bardzo w to wierzę bo Plus ma największy zasięg LTE,
może trzeba sobie zadać pytanie czy po limicie GB chcesz mieć lejek 16 kb w T, czy choćby 1024 kb w Plusie,

Play też ma dobry zasięg LTE i no limit net za 50 zł w abonamencie w 3G i LTE,

jakie teraz T daje oferty na przedłużenie netu mobilnego ? jest opcja no limit ?

jest abonament głosowy tylko sim z wszystko no limit za 20-30 zł ?

powtam pytanie bo nie było odpowiedzi
 #807060  autor: adass
 18 cze 2015, 00:19
Słuchajcie a ja mam prośbę. Gdyby ktoś mógł mi (sądzę że się przyda i innym) co znajduję się w taryfach comfort, relax i relax+ bo tak czytam i czytam i nie jestem w stanie określić co czego i gdzie jest ;)
Co do moich przedłużeń ja zawsze do nich piszę mail i mam od nich odpowiedź czy to telefonicznie czy też meilowo że np. taką ofertę co im przedstawiłem jak najbardziej są na tak i zostaje tylko telefon wybrać.

I jeszcze jedno pytanko o ile wcześniej można umowę przedłużyć?
 #807064  autor: adass
 18 cze 2015, 00:29
wiem wiem
co prawda ja zawsze chcem nową słuchawkę jak najszybciej aby się pocieszyć i pobawić a od t-mobile zawsze wyciskam max :) i to bez znaczenia czy to 2 miesiące czy też 7 przed końcem umowy. Natomiast ponawiam pytanko z tymi różnicami pomiędzy taryfami
 #807066  autor: munreiker
 18 cze 2015, 00:44
adass pisze:Słuchajcie a ja mam prośbę. Gdyby ktoś mógł mi (sądzę że się przyda i innym) co znajduję się w taryfach comfort, relax i relax+ bo tak czytam i czytam i nie jestem w stanie określić co czego i gdzie jest ;)
I jeszcze jedno pytanko o ile wcześniej można umowę przedłużyć?
U mnie oferta pokazała się na niemal 8 miesięcy przed końcem umowy. Ale tak normalnie to 6 miesięcy. Zaloguj się do iBOA i sprawdź czy masz ofertę jak tak to możesz zacząć negocjacje.
Co do Twojego pytania o to co znajduje się w taryfach które wymieniłeś to co dokładnie chcesz wiedzieć? Bo standard masz na stronie internetowej.
 #807086  autor: adass
 18 cze 2015, 08:55
Na razie jeszcze nie mam oferty, choć już wywaliło mi okienko że już wkrótce pojawi mi się oferta a do końca umowy mam jakieś 7,5 miesiąca.

Natomiast na stronie nie "wpuszcza" jeszcze mnie na ofertę przedłużeniową.
Powiem szczerze że kwotowo mnie najbardziej odpowiadałaby taryfa relax a do tego Samsung galaxy s4 jak już ktoś pisał za 9 zł ale z moim szczęściem zanim mi się oferta pojawi to już s4 nie będzie
 #807089  autor: She
 18 cze 2015, 10:01
Orientuje się ktoś z Was czy dostępny jest jeszcze HTC Desire 820 i czy są jakieś wersje kolorystyczne do wyboru?

Marzy mi się HTCm8s, ale chyba w T-Mobile mogę sobie pomarzyć :-(
 #807091  autor: Lajne88
 18 cze 2015, 10:07
Witam,
Za miesiąc kończy mi się umowa (kilka lat w T-mobile)

Pojawiła mi się oferta:

Przedłużenie umowy. JUMP! proFirma L specjalna - 89pln netto za 24mc
3gb LTE
29 netto opłat aktywacyjna
Xperia z3 za 0,04pln z VAT po jakiś zniżkach Twój rabat na telefon 2x, Twój budżet na telefon itp

czy to dobra oferta, co jeszcze mogę próbować negocjować?
 #807121  autor: i.slepy
 18 cze 2015, 12:59
akurat to, ze telefon jest w cenniku, nie swiadczy kompletnie o niczym :)
 #807138  autor: Sk_uter
 18 cze 2015, 13:33
Ma ktos cennik dla ofert firmowych? I jak tam wygladaja znizki dla abonament?
 #807139  autor: tarinQ
 18 cze 2015, 13:40
Witam,

W tym momencie mam abo w cenie 39,99 zł (była to oferta z tel)
Umowa kończy się na początku września. Czy dostanę w T-mobile jakaś ofertę z telefonem w podobnej cenie?
 #807224  autor: henrikko
 18 cze 2015, 20:55
iPlus pisze:
henrikko pisze:Czy ktoś z was przeprowadzał testy 3G oraz LTE w sieciach: T-mobile vs Plus?
Zastanawiam się nad oferta Plus bez telefonu natomiast ostatnio taki jednostkowy test nie wypadł korzystnie dla tego operatora w zasięgu LTE. Ping dość duży, a i prędkość znacząco niższa niż T-mobile. Sprawdzałem to na różnych telefonach HTC One M8 (Plus) vs iPhone 6 (T-mobile) natomiast tutaj nie powinno to mieć większego znaczenia, pomiar w Krakowie w centrum.
nie bardzo w to wierzę bo Plus ma największy zasięg LTE,
może trzeba sobie zadać pytanie czy po limicie GB chcesz mieć lejek 16 kb w T, czy choćby 1024 kb w Plusie,

Play też ma dobry zasięg LTE i no limit net za 50 zł w abonamencie w 3G i LTE,

jakie teraz T daje oferty na przedłużenie netu mobilnego ? jest opcja no limit ?

jest abonament głosowy tylko sim z wszystko no limit za 20-30 zł ?

powtam pytanie bo nie było odpowiedzi
Wiesz to nie kwestia wiary, a mini testu jaki zrobiłem, też podchodziłem do tego tematu iż Plus ma największy zasięg LTE to i powinien mieć dobrą prędkość. Może miałem pecha i trafiłem na bardziej obciążoną sieć w tym dniu - nie wiem, stąd zapytałem forumowiczów.
Wysokość abonamentów dla przedłużających mnie nie satysfakcjonuje w T ale jeżeli chodzi o jakość nie narzekam.
Play odrzucam z doświadczenia znajomych (jakość, zrywanie połączeń itd) jak ktoś się na to godzi, proszę bardzo ale to nie dla mnie jak Nju Mobile, Virgin Mobile itp.
Rozważam wyłącznie PLUS i T-Mobile.
 #807226  autor: iPlus
 18 cze 2015, 20:59
henrikko,

Plus jest lepszy z tych względów o których wcześniej pisałem,

co do Play nie wierz znajomym, tylko kup starter netowy i sam przetestuj jak będzie działać, ja też kiedyś miałem takie podejście, kiedy sam kupiłem starter i przetestowałem to byłem w szoku, że działa tak dobrze, sam to sprawdź zamiast polegać na innych
  • Strona 196 z 624
  • 1
  • 194
  • 195
  • 196
  • 197
  • 198
  • 624
  • 1
  • 194
  • 195
  • 196