pontyak pisze:grzeg255 pisze:Dzisiejsza rozmowa z suk, w sumie tylko raz rozmawiałem. Od razu powiedziałem co mnie interesuje i za ile. Dostałem standard :
comfort + dodatkowo 1GB + stacjonarki = 56 zł brutto
kurier oraz karta gratis
Sony M4 - 149zł
Zaznaczę, że umowa mi się kończy 30 czerwca. Dzwonił do mnie wczoraj pan z T-Mobile i zaoferował nędzne warunki po czym poprosiłem o przełączenie do SUK. Od razu powiedział, że to właśnie on
Od razu przeszedłem do rzeczy, podałem mu dokładne warunki jakie tutaj ludzie dostają, czyli Comfort za 49zł, 1gb internetu i zniżka 250zł na telefon od cennika z 01.06.2015, po czym on stwierdził, że nie zna takiej "oferty". Tłumaczyłem mu konkretne ceny za telefon i co mnie interesuje, a on nie chciał się zgodzić i powiedział, że może innym razem
No nic, czekam jeszcze chwile. Jak do przyszłego tygodnia nikt nie zadzwoni to sam sie pofatyguje i może trafie na kogoś bardziej kompetentnego.
Zrób jedną fatygę, napisz e-mail na
[email protected], w treści napisz, że interesuje Ciebie abonament Comfort ze zniżką -20zł, dodatkową paczką danych, oczekujesz na kontakt i podaj nr telefonu, na który życzysz sobie kontakt. Powinni oddzwonić na drugi dzień roboczy

Ja tak zrobiłem, nigdzie nie dzwoniłem, nie prosiłem o żadne przełączanie. Zadzwonił Pan przedstawił się - stwierdził, że ofertę już sam sprecyzowałem, jaki telefon?
Wszystko.
Przypominam, kto ma dotychczas abonament na działalność gosp., niech sprawdzi w BOA, czy ma dodatkowy rabat na telefon w wysokości 123zł brutto, wtedy taka XPERIA M4 do zdobycia za 26zł w taryfie Comfort.