Krzysiullek pisze:Wszystko jest free komórki , stacjonarne , smsy , mmsy oraz pakiet 250 MB
Nazwa to po raz enty :
Taryfa : FORMUŁA 4.0 Unlimited
Promocja : Replay formuła 4.0 unlimited 250 MB (SIM) II+
zgadza się , mi też wczoraj i dzisiaj proponowali ofertę za 19,50 , LTE nie udało się dostać nawet na 6 miesięcy. Zdecydowałem przejść do Virgin Mobile z prawie no limit bo bez MMS ale za to z 2GB za 19,33 zł , przeniesienie numeru zaplanowane na piątek.
stwierdziłem że nie ma co przepłacać w ofercie Replay formuła 4.0 unlimited 250 MB (SIM) II+ dokupując 2GB za 9,90 z tego co pamiętam to razem wychodzi ok 29 zł a w Virgin Mobile to co potrzebuję będę miał za 19,33 . Wg mojej matematyki zostaje z groszami 10 zł w kieszeni

co przeliczając na dobre piwko co miesiąc 4 piwka wychodzą darmo

gdyby jeszcze jakimś cudem do piątku PLAY zmienił zdanie, i dorzucił LTE albo pakiet GB mógłbym rozważyć od nowa ich ofertę, ale szczerze powiedziawszy to wątpię że PLAY się nawróci i zaproponuje coś lepszego.
Z tego co pamiętam kilka dni temu konsultantka z DUK z PLAY zaplanowała termin kolejnej rozmowy w sprawie przedłużenia umowy w środę - 17/06/2015, ciekawe czy zadzwoni widząc papiery z Virgin o przeniesieniu numeru - zgodę Virgin od PLAY dostał.
Szybka akcja w Virgin po 2 godzinach od złożenia dokumentów pierwszy sms z potwierdzeniem realizacji przeniesienia numeru a po kolejnych 2 godzinach informacja o zgodzie PLAY na przeniesienie numeru na dzień 19/06/2015 r.
reasumując oferta za 19,50 w PLAY nadal jest oferowana z tym że jak większość się z Nas przekonała lub przekona najczęściej w ostatni miesiącu trwania umowy , oczywiście z wcześniejszym wypowiedzeniem umowy. Swój cel osiągnąłem - pełne zwycięstwo okraszone walką bo tak to trzeba nazwać rozmowy z DUK ,ale jak widać się da
czas pokaże

co teraz zrobi PLAY - wg mnie już nic