Strasznie to się czyta - pouczasz, opiniujesz, a nawet nie potrafisz zachować netykiety forum. Jesteś na forum od 2012 roku - ja krócej, jednak to nie powinno dać Ci uprawnień opiniować co i skąd, co i kto wie. Jestem egoistą, bo jestem minimalistą

Bo jestem skrupulatny, wręcz pedantyczny

Bo liczę sobie koszty i nie wiąże się na abonament, bo dokładnie znam swój profil dzwonienia

Ale o tym nie wiesz, bo z tego posta tego nie wyczytałeś - być może już mnie nieraz czytałeś i plakietkę już mi przypiąłeś...ale nie - mylisz się, wiele stąd nie wyczytałem, z tego forum (co najwyżej o ofertach P4 i niektórych MVNO) - po prostu myślę 3 razy zanim coś zrobię...a o wszelkich kruczkach doczytuje sam i to raczej ode mnie można sporo się dowiedzieć o ofertach prepaid, zwłaszcza Orange.
Analizuje wszystko, ale przyznam się szczerze Twojego postu tytułowego nie przeanalizowałem - odczytałem odpowiedzi, zwłaszcza tę ostatnią przed moim postem i próbowałem jak najobiektywniej potrafię wywalić kawę na ławę co myślę.
Jeśli nastąpiła zmiana cennika i nie zostałeś skutecznie o tym poinformowany, a następnie skasowało Ciebie 7 czy 8zł za to połączenie to bym od razu zgłaszał sprawę gdzie trzeba: UKE, UOKiK... Czy wiesz, że istnieją takie instytucje, czy wiesz że miałeś takie prawo i musisz być skutecznie poinformowany o zmianie (zaakceptowanym przez Ciebie kanałem kontaktowym), czy Tmobile nie informowało jak wprowadzało 3gr (czy 5gr?) za sprawdzenie stanu konta
Piszesz zdaje się w swojej sprawie, więc jeśli czepiasz się mojego uogólnienia, Ty również nie uogólniaj. W jakiej formie Ciebie odbierać, jak nie egoistę? ...zamieściłeś post stricte w swojej sprawie zamiast samemu to doprowadzić do końca

Nie wiesz co zrobić, przyszedłeś o poradę na forum ? ...proszę bardzo. Obyś jednak nie był z tych co przyszli się wyżalić zgodnie z tym co napisałem wyżej

Jeśli jednak - to jest taki temat: "Moje przygody z Orange, te negatywne."
Jeśli ja jestem egoistą to Ty kim - hipokrytą

P.S.
W sumie nie wiem po co Ci odpisuję - z Twojego posta wynika, że kompletnie nie wysuwasz wniosków z tego co przeczytasz, lub nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.
Tylko w dwóch sprawach Cie naprostuje: kompletnie nie interesują mnie zniżki na abo w Orange, bo nie podpisuje żadnych cyrografów (co najwyżej na internet stacjonarny w domu/ale nie z Orange

i po drugie: jeśli mamy pisać na poziomie forum to niestety nie ma tu miejsca na sentymenty odnośnie osób z jego poza - co najwyżej dobieramy takim osobom oferty, które są tak proste, że raczej nie wymagają kontaktu z BOK czy jakichś nawet miesięcznych aktywacji czy doładowań...
Może po prostu poczytaj trochę to forum i zobacz ile w nim egoizmu, chwalipięctwa, obłudy, a potem komentuj mój post i oskarżaj o samolubstwo - czytałem kilka razy co napisałem i choć nie uchroniło mnie to od popełnienia jednej literówki to uważam, że mój post każdy powinien odebrać jako przestrogę i apel by 3 razy zastanowić się przed podpisywaniem jakichkolwiek umów.
No a starszym, niedołężnym lub młodym niewtajemniczonym należy pomagać: ja np kontroluję oferty i konta co najmniej 8 osobom by nie nadpłacali i nie podpisywali niczego co im niepotrzebne... to jak, jestem egoistą