remi89 pisze:U mnie złożony wniosek o przeniesienie numeru do NJU z rachunkiem. 3 miesiące do końca umowy Formuła 4.0 z 1GB za 45 tylko sim. Dzisiaj dzwoniła do Pani z Play, spytała się czy przeglądałem oferty przedłużeniowe na stronie powiedziałem że tak, ale zamieszczone tam oferty mnie nie satysfakcjonują. Więc Pani stwierdziła że nic innego nie może mi zaproponować. Gdy powiedziałem że złożyłem wniosek o przeniesienie stwierdziła że o tym wie. Podziękowała za rozmowę i ja też. Tak że pozostaje czekać

to już nie czekaj, skoro numer zabierze inna sieć to w Play nie ma już nic do tego numeru i nie spodziewaj się oferty skoro złożyłeś dyspozycje oddania numeru innej sieci,
inna sprawa gdybyś rozwiązywał umowę i przechodził na kartę w Play, numer dalej byłby w sieci i miałbyś oferty,
Jawrob11 pisze:Witam!
Kończy mi się w lipcy promocja : FORMUŁA PLAY Unlimited dla Firm Internet - tylko SIM (6 miesięcy) - jest możliwość przedłużenia na takich samych warunkach? BOK mówi że nie

Chodzi mi najbardziej na LTE no limit...
Jawrob
jak chcesz te same warunki to nic nie robisz, umowa przechodzi na czas nieokreślony i masz te same warunki, nie musisz się bawić w przedłużanie,
bartle pisze:oferty 6 miesieczne raczej dostaniesz dopiero po zlozeniu wypowiedzenia - tak bylo w moim przypadku. Wracając do wątku oferty 19,99 na 6 miesiecy. Po zlozeniu iz zostalem wprowadzony w blad, dział reklamacji zaproponowal mi ugode: 24,99 brutto, umowa na 6 miesiecy, wszystko nolimit, 2,25GB internetu

Wyglada na to, ze warto walczyc o swoje

ta oferta za 19 zł no limit wszystko jest tak dobra, że wątpię czy za 2 lata będzie lepsza oferta bo z abonamentem musieliby zejść chyba do 9 zł, więc czy jest sens walczyć o 6 miesięczną umowę kiedy warunki są tak dobre ?