klimasz pisze:Dzisiaj rozmawiałem z SUK.
Pan zaproponował standardowo:
Comfort - 49,99zł + 6zł (stacjonarne):
-nielimitowane rozmowy i sms/y - komórki
-pakiet 2 GB
Relax - 69,99zł - tutaj twierdził, że więcej zejść nie może.
Telefony, o które pytałem (w taryfie Comfort):
-Galaxy S4 - 276zł
-Sony Xperia M4 - 26zł
Ceny za aparaty uwzględniają (podobno) dodatkowy budżet 100zł netto, ponieważ umowa jest na dział. gosp.
to drogo chcą,
w Plus Smart Dom byłaby to oferta pierwsza opcja za 25 zł, druga opcja jakieś 35 zł, wszystko no limit + stacjonarne 7 zł,
a dla przenoszących numer z abonamentu innej sieci 6 miesięcy gratis i potem normalny abonament, a jeśli masz CP albo net mobilny to zniżka,
podobno Play też daje 6 miesięcy abonamentu gratis za przeniesienie numeru z innej sieci,
SebAAA pisze:Witam
Chciałem zapytać o jak najniższy abonament tylko sim, na przedłużenie umowy w taryfach dla firm jaki można wynegocjować z SUK. Interesują mnie nielimitowane rozmowy, sms, mms i stacjonarne, bez netu itp. Pytanie nr. 2 będę po wakacjach zawieszał działalność i czy bez problemu będę mógł we wrześniu zrobić cesję na prv?
jak najniższy abonament to nie T, T ma drogo, jak chcesz tak to szukaj, może znajdziesz,
w Plus abonament jest od 20 zł za przeniesienie numeru, no limit rozmowyna komórki, pakiet netu, stacjonarne no lmit 7 zł dodatkowo,
Play dla przedłużających 19-20 zł wszystko no limit, tylko sim,
obie sieci 6 miesięcy abonamentu gratis kiedy przenosisz numer z innej sieci, a w Plusie zniżki o połowę jeśli masz CP, net mobilny wystarczy jedno, nawet sama oferta 6 miesięcy abonamentu gratis jest bardziej korzystmna niż ta przedłużeniowa z T,
to oferty dla indywidualnych, dla firm powinny być podobne, dzwoń na biura obsługi, mów jaką chcesz ofertę, może coś się znajdzie,
uwaga, teraz się zaczną kłamstwa i oczernianie sieci przez pracowników T o których napisałem ale tym się nie przejmuj, wybierz to co korzystniejsze,
pamiętajcie, że zarząd T-Mobile w Berlinie ciśnie żeby w T-Mobile Polska zwiększyć dochody, to w Polsce zwiększają, inne firmy oczywiście też chcą zarobić ale nie ma takiej presji na pracowników sieci jak w T,
i ponawiam pytanie,
iPlus pisze:wie ktoś czy SUK T ma oferty tylko sim za 20-30 zł wszystko no limit komórki, stacjonarne, sms, pakiet netu w cenie ?