sebusy pisze:Mam na myśli taką opcję... nie chce RWK a chce stan darmowy

.
Od tego masz inną taryfę. Nikt ci nie da gołej stawki 0.15gr/minutę i darmowych w sieci za doładowanie, bez przesady, ludzie za dużo by chcieli.
sebusy pisze:@divhash - zgadza się - Virgin BK niedostepne...co do stanu darmowego w podanej wersji przeze mnie to znacząca przewaga nad jakąkolwiek taryfą w Play na kartę ze względu na standardową stawkę minutową 15gr / 29gr - chyba widzisz różnicę?
No właśnie dlatego nie wprowadzą tego, bo dużo taryf przestałoby mieć sens istnienia.
sebusy pisze:powtarzać, ale zapłacić 9zł za mutlipakiet to co innego niż kupić za 30zł/500min w Kluczu i przedłużać małymi - kalkulator chyba w domu jakiś masz
Kurde ja bym tam babcię na siłę nauczył wbić ten kod raz na miesiąc i zadzwonić do niej co 30dni i przypomnieć...ale może jestem jakiś inny
I tyle gimnastyki, żeby zaoszczędzić 1.5 zł/miesiąc? Dodatkowo musisz zamrozić hajs na jakieś pół roku. Poza tym, możesz doładowywać przez FB, wtedy za 9 zł masz 109 kupując pakiet, wychodzi 0.83 gr/minutę vs 0.75 gr/min w kluczu, ale oczywiście tylko wtedy, gdy cały pakiet zostanie wykorzystany. Do tego, wystarczy raz zapomnieć przedłużyć pakiet w kluczu i tracisz wszystko. Gra nie warta świeczki imo.
waldekgdynia pisze:Virgin BK - to oferta dla tych co dzwonią ( 13.5 gr za minutę to rewelacja ) ale już jej nie ma w sprzedaży.
Jakby nie było, w Fak tmobile też można taką stawkę uzyskać, doładowując przez FB, dostajesz +15% do doładowania, wychodzi 0,1304 gr/minutę.