migracja z formuly dla testów, czy nadal przenoszą. Akurat numer, który przenoszę (dawniej główny), jest obecnie bardzo mało używany. Więc 1 pies, czy Stan Darmowy, czy 15gr/min z RWK
Numer z klucza przenoszę dla oszczędności, czasu i pieniędzy, ale szczególnie tego pierwszego. Oferta Faktu jest wystarczająca dla potrzeb użytkownika (babcia), a dodatkowo ja będę mógł kontrolować
na bieżąco zużycie (a nie z 2-3 dniowym opóźnieniem) i bez problemu zdalnie aktywować pakiety. Fakt z taką ofertą idealnie się wstrzelił w moje potrzeby (tj. Play24).
Dodatkowo również w celach testowych - zobaczymy, czy przeniesienie do Faktu będzie prostsze niż do RBM (i w ogóle możliwe).
@sebusy, nie da się jej nauczyć. Przynajmniej nie na tym Maxconowym gównie. Ponieważ jednak będzie w Play, to na pewno postaram się jej znaleźć jakiś inny telefon (z HD Voice).
Zakładając 600 minut na 6 miesięcy, daje to ok. 7,5 gr / minutę. Tu mam na start 9 gr / min i to bez jakiejkolwiek gimnastyki (Play24). Bez wątpienia, nie rozważałbym migracji, gdyby nie to, że na obietnicach Klucza nie można polegać. Obiecali poprawienie strony, ale nie wiadomo za ile to zrobią. 3 miesiące, pół roku, rok, nigdy? Jakby nie patrzeć, lejka (akurat dla mnie zbędnego) też obiecali i ... na obietnicach się skończyło. Tu chodzi tak naprawdę tylko o wygodę i moje lenistwo. W Kluczu taniej, ale... no właśnie

Zauważ, że np. nie rozważałem w ogóle przenosin do Vectone'a. Niby taniej, a jednak jakość nie ta. Tu różnicy raczej nie będzie (sztywno T-mobile).
No i oczywiście... przy problemach z przenosinami, zrezygnuję z tego planu.