Użytkownik
xander21
To ciekawe bo wg. regulaminu pisze że do wszystkich sieci komórkowych i stacjonarnychdivhashmorex pisze:Zła wiadomość. Minuty w pakiecie 100 minut są podobno tylko na komórki. Wiec i Play zaczyna stosować brudne zagrywki znane z Orange i Plusa.
Wysłane z LG F60 za pomocą Tapatalka
Powinni zlikwidować to co mówisz i poprawić formuły, bo tez troche słabe. np: formuła 3w1 sms i net 1GB plus np 100minut rozmów, a w heyah jest 2GB i sms za tyle samo. formuła sms mogła by mieć sms i 500GB za 7zł.perdos1 pisze:No jest lepsza pod każdym względem, w play prepaid już są 2 taryfy, które nie mają żadnego sensu, Play na kartę (0 w play) i RWK.
chcesz powiedzieć, że np pakiet neta 500MB niewykorzystam w całości, ale się skończy ważność to mogę następny wykupić i dodadzą mi te niewykorzystane MB z poprzedniego?novy pisze:Ciekawa oferta, pakiety internetu z tego co czytałem sumują się, i można przedłużać kolejnymi. Operator działa na infrastrukturze P4. Czy jest to tylko sam Play czy zasięg 4 sieci jak w Play? Ciekawe czy jest opcja samoodnawiania się pakietów. Obsługa konta przez play24? Czy to chwilowy bug?
play ma małe problemy techniczne, czekaj cierpliwie i do tego aktywowałeś nr dziś, więc tym bardziej czekaj. Niech wszystko się unormujebrick001 pisze:Czy komuś działa te 10 minut za kod z gazety? Bo mi przyszedł SMS że kod został zarejestrowany, ale za rozmowę pobiera z konta głównego. Za to dostałem te 50 MB na start (sprawdzić można *107#).
Formuły ostatnio były zmieniane, więc nie oczekuj zbyt wczesnych zmian, formuły są po to, żeby łączyć kilka pakietów w jeden i na nich oszczędzać i zdają egzamin, przykładowo normalna cena 1GB to 9 zł, smsów 7, a tutaj masz pakiet za 14. W Heyah nie jest za tyle samo, bo 1 zł drożej. Do tego nie zapominaj, że w Heyah nie masz no limitu w sieci i promocji doładowań.xander21 pisze:i poprawić formuły, bo tez troche słabe. np: formuła 3w1 sms i net 1GB plus np 100minut rozmów, a w heyah jest 2GB i sms za tyle samo.
7 zł za sam no limit sms to i tak najtańszy pakiet nielimitowanych smsów na rynku, a tutaj dostajesz jeszcze 100MB i darmowe w sieci. Nie przesadzaj, operator to nie jest instytucja charytatywna.xander21 pisze:formuła sms mogła by mieć sms i 500GB za 7zł.
Rozmowy bez limitu, smsy i 3GB internetu, czyli to co normalnie kosztuje około 40 zł chcesz, żeby dali za 21 zł? No teraz to dowaliłeś, bez przesady. Jedyne co mogliby zwiększyć to pakiet internetu do 3GB, reszta ok.xander21 pisze:formuła 4w1 bez limitu rozmowy i sms plus 3GB. Ogólnie to rozmowy w play za 0zł w formułach jest bez sensu, bo jest stan darmowy.
perdos1 pisze:Formuły ostatnio były zmieniane, więc nie oczekuj zbyt wczesnych zmian, formuły są po to, żeby łączyć kilka pakietów w jeden i na nich oszczędzać i zdają egzamin, przykładowo normalna cena 1GB to 9 zł, smsów 7, a tutaj masz pakiet za 14. W Heyah nie jest za tyle samo, bo 1 zł drożej. Do tego nie zapominaj, że w Heyah nie masz no limitu w sieci i promocji doładowań.xander21 pisze:i poprawić formuły, bo tez troche słabe. np: formuła 3w1 sms i net 1GB plus np 100minut rozmów, a w heyah jest 2GB i sms za tyle samo.
7 zł za sam no limit sms to i tak najtańszy pakiet nielimitowanych smsów na rynku, a tutaj dostajesz jeszcze 100MB i darmowe w sieci. Nie przesadzaj, operator to nie jest instytucja charytatywna.xander21 pisze:formuła sms mogła by mieć sms i 500GB za 7zł.
Rozmowy bez limitu, smsy i 3GB internetu, czyli to co normalnie kosztuje około 40 zł chcesz, żeby dali za 21 zł? No teraz to dowaliłeś, bez przesady. Jedyne co mogliby zwiększyć to pakiet internetu do 3GB, reszta ok.xander21 pisze:formuła 4w1 bez limitu rozmowy i sms plus 3GB. Ogólnie to rozmowy w play za 0zł w formułach jest bez sensu, bo jest stan darmowy.
Przeczytaj regulamin, punkt II., podpunkt 3. Pakiety się sumują. Można wykupić kilka różnych, a nawet takich samych pakietów w miesiącu.xander21 pisze:chcesz powiedzieć, że np pakiet neta 500MB niewykorzystam w całości, ale się skończy ważność to mogę następny wykupić i dodadzą mi te niewykorzystane MB z poprzedniego?
Przed chwilą czytałem. Czyli powiedzmy kupie 500MB dziś 11 czerwiec i powiedzmy 10lipiec znowu 500MB i liczy się ten drugi z dłuższą datą ważności, ale MB razem dodadzą się. Super.DanielR pisze:Przeczytaj regulamin, punkt II., podpunkt 3. Pakiety się sumują. Można wykupić kilka różnych, a nawet takich samych pakietów w miesiącu.xander21 pisze:chcesz powiedzieć, że np pakiet neta 500MB niewykorzystam w całości, ale się skończy ważność to mogę następny wykupić i dodadzą mi te niewykorzystane MB z poprzedniego?