Użytkownik
Ranga
Zapalony dyskutant
Jak przeglądniesz wątek o Kluczu i kluczowy fanpejdż, to znajdziesz też innych userów, mających problem w tym kierunku. Z Vectona jest lepiej, więc problem po stronie Klucza.negra pisze:Ja często dzwonię do Irlandii i Kanady i ani ja , ani rodzinka do której dzwonię nie mamy żadnych problemów z jakością rozmów. Może szanowna Ciocia ma problem z telefonem...
A mi odpiszecie wreszcie?Klucz Mobile pisze:Witam
wszystkie problemy z jakoscia powinne byc zglaszane na BOK
zgloszen jest bardzo malo
standartowy APN dla kart Klucz to www.klucz.net nie InternetAvissa pisze:Aktualnie przenoszę rodzinę do Klucza z Playa (3 numery, w P4 denerwowało mnie zasrywanie przestrzeni publicznej reklamami i chore ceny połączeń zagranicznych). Wszystko działa, ale jedna rzecz mi się bardzo nie spodobała. Standardowy APN na kartach klucza to internet i nie działa. Po zmianie APN na http://www.klucz.net dopiero zaczął działać internet. Dziwne, że MVNO rozsyła karty z nieprawidłową konfiguracją.
Klucz Mobile czy mogę prosić o odpowiedź na ten post?wasylek pisze:w jaki sposób są prowadzone rozmowy tej sieci z krajami Egipt, Tunezja, ponieważ ostatnio dzwoniłem i rozmowa w pewnym momencie jakby się zaciela i cały czas się powtarzały słowa pierwszych 10sek rozmowy z 3-4 razy i potem się rozłączyłem bo i tak już nie słyszałem nic nowego. Zadzwoniłem ponownie z sieci orangę i nie miałem takiego problemu.
witamwasylek pisze:Klucz Mobile czy mogę prosić o odpowiedź na ten post?wasylek pisze:w jaki sposób są prowadzone rozmowy tej sieci z krajami Egipt, Tunezja, ponieważ ostatnio dzwoniłem i rozmowa w pewnym momencie jakby się zaciela i cały czas się powtarzały słowa pierwszych 10sek rozmowy z 3-4 razy i potem się rozłączyłem bo i tak już nie słyszałem nic nowego. Zadzwoniłem ponownie z sieci orangę i nie miałem takiego problemu.