Taką ofertę dostałem od GU na 15 m-cy osoba indywidualna ale podpisałem umowę na 6 m-cy za 19,99 gdzie mam wsio free plus 250 MB netu a po jego wykorzystaniu prędkość spada do 1 MB czyli w pełni mi wystarcza. Nowa świetna oferta - a do końca umowy miałem 3 tygodnie ....sln3003 pisze: Play Ci zaproponowal nolimit rozmowy komórkowe + nolimit SMS/MMS + 2GB transferu za 29,99zł? To oferta dla osob prywatnych? Jaka dlugosc umowy? Na jakim kanale dostales taka oferte?
W sumie chyba pasowałaby mi
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
jaka jest nazwa tej oferty za 19,99 na 6 miesięcy? masz może regulamin ww. oferty ?Krzysiullek pisze: podpisałem umowę na 6 m-cy za 19,99 gdzie mam wsio free plus 250 MB netu
]Nowa świetna oferta
Coś w tym musi być (w sensie nowa oferta) gdyż http://www.play.pl/oferta/kampanie/ofer ... -29zl.html
Witam ponownie. Złożyłem wypowiedzenie 27.05. Umowę mam do 19.12.2015 r. Jest ktoś mi w stanie powiedzieć czy będą do mnie dzwonić z Play'a (jeśli tak to mniej więcej po jakim czasie?) czy mam sam ich atakować (jeśli tak to kiedy to robić?).
Nie mam jeszcze regulaminu ale w systemie Play24 jest
Taryfa FORMUŁA UNLIMITED 29,99
Promocja RePlay FORMUŁA UNLIMITED SIM 6 m-cy +
By mieć zniżki i płacić 19,99 trzeba zgodzić się na e-fakturę , zgody marketingowe i płacić w terminie .
Taryfa FORMUŁA UNLIMITED 29,99
Promocja RePlay FORMUŁA UNLIMITED SIM 6 m-cy +
By mieć zniżki i płacić 19,99 trzeba zgodzić się na e-fakturę , zgody marketingowe i płacić w terminie .
Ostatnio zmieniony 03 cze 2015, 07:49 przez Krzysiullek, łącznie zmieniany 3 razy.
Play na pewno jeszcze nie będzie dzwonił. Jeszcze masz 7 m-cy umowę a bardzo dobrą ofertę uzyskasz nie wcześniej niż dwa a na pewno w ostatnim miesiącu umowy. Możesz próbować w lipcu-sierpniu ale wątpię czy już na koncie będą dostępne oferty, no chyba że brałeś teraz ofertę z telefonem to może ....Robak85 pisze:Witam ponownie. Złożyłem wypowiedzenie 27.05. Umowę mam do 19.12.2015 r. Jest ktoś mi w stanie powiedzieć czy będą do mnie dzwonić z Play'a (jeśli tak to mniej więcej po jakim czasie?) czy mam sam ich atakować (jeśli tak to kiedy to robić?).
Do mnie dzis dzwonili z propozycja za 19,99, wszystko no-limit + 250mb na 6mies. Tylko twierdza ze w tej ofercie nie mozna dokupic zadnych dodatkowych pakietow internetowych :/ i niby "oferta 19,50" zostala wycofana ;/
Moja aktualna oferta konczy sie z koncem czerwca, wypowiedzenie złożone 2 tyg temu.
Moja aktualna oferta konczy sie z koncem czerwca, wypowiedzenie złożone 2 tyg temu.
Zrobili mnie w bambuko z tą ofertą internetową - prędkość 1 MB po wykorzystaniu 250 MB ale napisałem zgłoszenie więc czekam na ich odpowiedż.Do mnie dzis dzwonili z propozycja za 19,99, wszystko no-limit + 250mb na 6mies. Tylko twierdza ze w tej ofercie nie mozna dokupic zadnych dodatkowych pakietow internetowych :/ i niby "oferta 19,50" zostala wycofana ;/
Ważne - po zakończeniu promocji warunki pozostają bez zmian ..... Czyli za 6 m-cy wszystko free plus 250 MB ( Można włączyć 2 GB za 9,99 z tej strony https://www.play.pl/resources/pdf/2015/ ... 012015.pdf )
Ostatnio zmieniony 03 cze 2015, 15:03 przez Krzysiullek, łącznie zmieniany 2 razy.
Witam wszystkich forumowiczów.
Walkę o ofertę no limit za 19.50 plus 250mb internetu zacząłem w kwietniu. Z końcem maja kończyła mi się umowa. Po telefonie do BOK i DUK dostałem odpowiedź, że na moim koncie nie ma takiej oferty i że ta oferta jest już wycofana. Nie uwierzyłem, gdyż czytając to forum wiedziałem doskonale, że wielu osobą tak mówią. Złożyłem wypowiedzenie, poczekałem parę dni i znowu wykonałem kilka telefonów do DUK otrzymując podobne odpowiedzi. Stwierdziłem, że skoro nie to nie i złożyłem wniosek o przeniesienie numeru do Virgin. Kwity podpisałem, dostałem termin przeniesienia na 1 czerwca. Był gdzieś 10 maja. Odpuściłem sobie już dzwonienie, natomiast Play dzwonił do mnie. Szybka rozmowa, że interesuję mnie tylko pełny no limit za 19,50. Za każdym razem twierdzono, że takiej oferty już nie ma. Pomyślałem, cóż no trudno idę do Virgin. 26 maja zajrzałem ponownie na forum i czytam, że ludzie dalej dostają taką ofertę. Zadzwoniłem do BOK i powiedziałem od razu, że dzwonię tylko informacyjnie, bo wiem, że ta oferta ISTNIEJE, bo czytam fora internetowe i wiem że ludzie dostają taką ofertę. Pani nawet nie zaprzeczyła, tylko od razu stwierdziła, że złoży wniosek w moim imieniu do DUK, żeby ze mną się skontaktowali w tej sprawie. 2 dni później dostałem telefon i od razu powiedziałem, że jeśli chce mi Pani zaproponować inną ofertę niż tą za 19.50 to szkoda Pani czasu. Poinformowałem, że mam już zgodę na przejście do Virgin - zresztą i tak to musieli wiedzieć. No i ..... dostałem bez żadnego problemu no limit 250mb. Mało tego podczas tej rozmowy taką samą ofertę dostała moja żona.
Myślę, że warto walczyć o swoje
Pozdrawiam
Walkę o ofertę no limit za 19.50 plus 250mb internetu zacząłem w kwietniu. Z końcem maja kończyła mi się umowa. Po telefonie do BOK i DUK dostałem odpowiedź, że na moim koncie nie ma takiej oferty i że ta oferta jest już wycofana. Nie uwierzyłem, gdyż czytając to forum wiedziałem doskonale, że wielu osobą tak mówią. Złożyłem wypowiedzenie, poczekałem parę dni i znowu wykonałem kilka telefonów do DUK otrzymując podobne odpowiedzi. Stwierdziłem, że skoro nie to nie i złożyłem wniosek o przeniesienie numeru do Virgin. Kwity podpisałem, dostałem termin przeniesienia na 1 czerwca. Był gdzieś 10 maja. Odpuściłem sobie już dzwonienie, natomiast Play dzwonił do mnie. Szybka rozmowa, że interesuję mnie tylko pełny no limit za 19,50. Za każdym razem twierdzono, że takiej oferty już nie ma. Pomyślałem, cóż no trudno idę do Virgin. 26 maja zajrzałem ponownie na forum i czytam, że ludzie dalej dostają taką ofertę. Zadzwoniłem do BOK i powiedziałem od razu, że dzwonię tylko informacyjnie, bo wiem, że ta oferta ISTNIEJE, bo czytam fora internetowe i wiem że ludzie dostają taką ofertę. Pani nawet nie zaprzeczyła, tylko od razu stwierdziła, że złoży wniosek w moim imieniu do DUK, żeby ze mną się skontaktowali w tej sprawie. 2 dni później dostałem telefon i od razu powiedziałem, że jeśli chce mi Pani zaproponować inną ofertę niż tą za 19.50 to szkoda Pani czasu. Poinformowałem, że mam już zgodę na przejście do Virgin - zresztą i tak to musieli wiedzieć. No i ..... dostałem bez żadnego problemu no limit 250mb. Mało tego podczas tej rozmowy taką samą ofertę dostała moja żona.
Myślę, że warto walczyć o swoje

Pozdrawiam
Teraz na stronie jest niezła nawet oferta 39,99 pełny no limit z 3gb
, na 6 mcy, ciekawe czy po 6 miesiącach coś wzrasta czy zostaje tak samo
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam 

Podstawowe pytania co do oferty GU:
1) Czy warunki promocyjne pozostają po 6 miesiącach ?
2) Czy płatny jest pakiet "do 1Mbit/s" po 6 miesiącach ?
1) Czy warunki promocyjne pozostają po 6 miesiącach ?
2) Czy płatny jest pakiet "do 1Mbit/s" po 6 miesiącach ?
Oferta za 19,50 jest spoko i pewnie najtańsza na rynku, ale jeśli ktoś potrzebuje w telefonie internetu to lepiej mu iść do Virgin gdzie za 29zł dostanie to samo (no może bez mmsów). W Playu można wykupić ten pakiet 2GB za 10zł (w ramach promocji) i wtedy sytuacja się wyrównuje ale:
1. w Virgin nie ma zobowiązania i w każdej chwili można uciec,
2. przechodząc do Virgin nie trzeba się prosić jak żebrak o tę ofertę.
Też wykonałem kilka telefonów w sprawie tej oferty za 19,50 (a raczej DUK do mnie dzwonił) i więcej nie mam zamiaru ich o to pytać, 2GB to minimum jakie potrzebuje w telefonie dlatego będę przechodził do Virgin, tym bardziej że sieć idzie teraz frontem do klientów oferując różne promocje. Inny numer mam w Virgin i nie mam zastrzeżeń do tego MVNO.
1. w Virgin nie ma zobowiązania i w każdej chwili można uciec,
2. przechodząc do Virgin nie trzeba się prosić jak żebrak o tę ofertę.
Też wykonałem kilka telefonów w sprawie tej oferty za 19,50 (a raczej DUK do mnie dzwonił) i więcej nie mam zamiaru ich o to pytać, 2GB to minimum jakie potrzebuje w telefonie dlatego będę przechodził do Virgin, tym bardziej że sieć idzie teraz frontem do klientów oferując różne promocje. Inny numer mam w Virgin i nie mam zastrzeżeń do tego MVNO.
A to nie jest oferta tylko dla przenoszacych numer z innej sieci lub obecnych klientow dobierajacych drugi, nowy numer?pakierhakierxd pisze:Teraz na stronie jest niezła nawet oferta 39,99 pełny no limit z 3gb, na 6 mcy, ciekawe czy po 6 miesiącach coś wzrasta czy zostaje tak samo
![]()
Chyba nie.
Pozdrawiam 

Aktualnie posiada abonament za 24,99zł, który zawiera:
- darmowe połączenia w PLAY
- darmowe połączenia na numery stacjonarne
- darmowe połączenia do innych operatorów komórkowych
* nie potrzebuję internetu
* nie potrzebuję roamingu
* nie potrzebuję smsów
Rezygnacja złożona, umowa do końca czerwca.
Czy można dostać coś lepszego niż posiadam aktualnie lub to samo taniej?
Wszystko co mi proponują to abonamenty na 24-mce w okolicach 40-50zł z internetem i roamingiem, a często bez nielimitowanych połączeń do wszystkich.
* nie potrzebuję smsów
Wszystko co mi proponują to abonamenty na 24-mce w okolicach 40-50zł z internetem i roamingiem, a często bez nielimitowanych połączeń do wszystkich.
Możesz próbować wyżebrać tę ofertę za 19,50zł. Oprócz niej nie znam tańszej oferty od 25zł zawierającej no limit na komórki i stacjonarne.Mane pisze:Aktualnie posiada abonament za 24,99zł, który zawiera:
* nie potrzebuję smsów
oferta z tego linka,sql pisze:Coś w tym musi być (w sensie nowa oferta) gdyż http://www.play.pl/oferta/kampanie/ofer ... -29zl.html
no limit do Play
no linit sms,
no limit do wszystkich sieci,
net 250 mega + 3 giga i tu mnie zastanawia czy jak minie 6 miesięcy umowy to zostanie tylko pakiet 250 mega, a 3 giga się skończy albo będzie płatne dodatkowo ?
to teraz tak,gepard pisze:Będzie płatne 20PLN.
samo się naliczy te 20 zł dodatkowo czy użytkownik sam musi to aktywować ?
Pewnie samo,po prostu po przejściu na czas nie określny wchodzi platnosc za ten pakiet ktory pewnie jest staly -20zl
Pozdrawiam