a jaka ta nazwa oferty ?Bez_Nicku pisze:Nic ciekawego nie proponowali !
Ostatecznie podpisane 29.99zł netto w tym do wszystkich sieci bez limitu, na stacjonarne bez limitu, sms/mms - bez limitu, internet 4gb, lte - 6 miesięcy, 3 miesiące abonament 0zł.
Z telefonem proponowali umowę 55zł netto śmiech na sali.
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Kiedy się Tobie obecna umowa kończy i na ile miesięcy przedłużyłeś?Bez_Nicku pisze:Nic ciekawego nie proponowali !
Ostatecznie podpisane 29.99zł netto w tym do wszystkich sieci bez limitu, na stacjonarne bez limitu, sms/mms - bez limitu, internet 4gb, lte - 6 miesięcy, 3 miesiące abonament 0zł.
Z telefonem proponowali umowę 55zł netto śmiech na sali.
Weźcie pod uwagę, że oferta podana przez Bez_Nicku jest w cenie netto. Czyli 36,87 brutto, to zmienia trochę postać rzeczy.
Witajcie!
Przeglądam już forum jakiś czas i postanowiłem w końcu zapytać.
Umowa na firmę przeszła mi już na czas nieokreślony(koniec umowy w kwietniu).
Śledzę też stronę Play w nadziei na jakieś promocje telefonów ale nic nie widać.
Chciałem zapytać ludzi bardziej obeznanych z tematem ode mnie, czy jest szansa przy przedłużeniu umowy na rabat na telefon powiedzmy ~300 złotych?
Interesuje mnie HTC 820 przy umowie na 49.99 netto jest w cenie 430 złotych netto. Jest możliwe zbicie ceny powiedzmy do 130 złotych?
Przeglądam już forum jakiś czas i postanowiłem w końcu zapytać.
Umowa na firmę przeszła mi już na czas nieokreślony(koniec umowy w kwietniu).
Śledzę też stronę Play w nadziei na jakieś promocje telefonów ale nic nie widać.
Chciałem zapytać ludzi bardziej obeznanych z tematem ode mnie, czy jest szansa przy przedłużeniu umowy na rabat na telefon powiedzmy ~300 złotych?
Interesuje mnie HTC 820 przy umowie na 49.99 netto jest w cenie 430 złotych netto. Jest możliwe zbicie ceny powiedzmy do 130 złotych?
Mnie poinformowano że opcja za 29,50 gdzie było wszystko free + internet chyba 2GB trwała tylko tydzień i już dawno jej nie ma.
Jaka w końcu jest prawda bo konsultant miał oddzwonić jak im system informatycy naprawią bo padł ale nie oddzwonił od 2 dni więc wnioskuje że mnie olali.
Mam abonament Long Play II 49 za który płacę 39zł miesięcznie i w ramach tego 119zł do wygadania/sms oraz 250MB internetu. Jest coś aktualnie lepszego na co by warto zmienić czy pozostać na tej ofercie?
Umowa przeszła na nieokreślony już w listopadzie zeszłego roku...
Jaka w końcu jest prawda bo konsultant miał oddzwonić jak im system informatycy naprawią bo padł ale nie oddzwonił od 2 dni więc wnioskuje że mnie olali.
Mam abonament Long Play II 49 za który płacę 39zł miesięcznie i w ramach tego 119zł do wygadania/sms oraz 250MB internetu. Jest coś aktualnie lepszego na co by warto zmienić czy pozostać na tej ofercie?
Umowa przeszła na nieokreślony już w listopadzie zeszłego roku...
w tej opcji net 250 mega i no limit do wszystkich były wliczone stacjonarne w cene tego abonamentu 19,50 czy płatne dodatkowo ?bartle pisze:z tymi ofertami za 19,50 trzeba uważać. Poszedlem do play zaniesc wypowiedzenie. Zaproponowano mi przedluzenie umowy na jednym z dwoch ponizszych warunkow:
- abo 19,50 - no limit do play, no limit sms do wszystkich, 500MB net - umowa na czas nieokreslony
- abo 19,50 - no limit do wszystkich, 250 MB net, brak SMS - umowa na czas nieokreslony
nie bylo jednak mozliwej oferty, w ktorej mamy zarowno no limit na polaczenia jak i sms'y
Witam,
Mam umowe do końca czerwca. Wypowiedzenie złożone. Interesuje mnie ta słynna, lecz ponoć nie dla każdego dostepna oferta za 19,50 wszystko no limit i internet 250. Numer zgłoszenia: 104769007. Jakby ktoś miał osobę w DUK to może sprawdzić czy dla mnie jest w/w propozycja. Jeśli tak to chętnie przedłużę. Pozdrawiam.
Mam umowe do końca czerwca. Wypowiedzenie złożone. Interesuje mnie ta słynna, lecz ponoć nie dla każdego dostepna oferta za 19,50 wszystko no limit i internet 250. Numer zgłoszenia: 104769007. Jakby ktoś miał osobę w DUK to może sprawdzić czy dla mnie jest w/w propozycja. Jeśli tak to chętnie przedłużę. Pozdrawiam.
Witam, czy będąc w trakcie przeniesienia numeru z Play abo do NJU z rachunkiem data przeniesienia wyznaczona na 13.09.2015. Mogę walczyć o ofertę za 19,50? Czy ona jest przewidziana dla klientów utrzymaniowych? Obecnie posiadam No limit do komórkowych, sms/mms do wszystkich i 1GB za 45,98. Moje wymagania to no limit do komórkowych i na stacjonarne, sms/mms do wszystkich i 2 GB. Oferta na stronie jest dla mnie nie do przyjęcia. A płacić dodatkowo za krótszą umowę i za zgody marketingowe to już przesada.
P@weŁ
Ja przedłużyłem w trakcie przenosin do virgin. Ale na te 2 gb neta za 19,5 to raczej nie licz. Możesz dostać 250 mb.
Czy wypowiedzenie do salonu może zanieść ktoś inny niż osoba na którą jest umowa?
FORMUŁA SMARTFON Unlimited 49,99 dla Firmlencio pisze:a jaka ta nazwa oferty ?
Umowa kończyła się 30 maja, wypowiedzenie złożone w kwietniu na 24miesiąceRobak85 pisze:Kiedy się Tobie obecna umowa kończy i na ile miesięcy przedłużyłeś?
Zależało mi na ofercie z telefonem bo obecny LG padł.mariusz.dytko pisze:Twoja oferta nie jest zła. Uważam, że nie ma co narzekać.
Ale po przekalkulowaniu propozycji od konsultantów: Przykład [24 miesiące abonament większy o 30zł netto = 720zł netto + około 700zł-1000zł netto dopłaty za telefon z oferty] za 1700zł netto czyli 2100zł brutto mam większość telefonów na rynku w znacznie niższej cenie.
Czy da się na 100%dokupić te 2GB neta za 10zl w tej ofercie za 19,5zl? Proszę o odp. osoby które maja ta taryfę.
Właśnie dzwonili z DUK i zaproponowoali najpierw za 35 zł ..., Ja żeby nie tracić cennego czasu mojego i konsultanta zaproponowałem no limit za 19,5 z netem 250. Sam jestem handlowcem i wiem, że każdy zarabia jak sprzedaje. Rozłączył się na chwilę, żeby skonsultować z przełożonym i za chwilę zgodził sie na moją propozycję.listek pisze:Witam,
Prosił tez żeby pozdrowić wszystkich forumowiczów od utrzymaniowców, co czynię

W ofercie za 19,50 stacjonarne są w cenie.
dj1 pisze:https://www.play.pl/resources/pdf/2015/ ... 012015.pdf tak
Czy ktoś kto korzysta z tego pakietu i ma urządzenie z LTE, byłby w stanie sprawdzić czy faktycznie transfer jest cięty do 15 megabitów?Korzystanie z Internetu w ramach usługi odbywa się z prędkością od 8 kb/s do 15 Mb/s dla pobieranych danych oraz od 8 kb/s do 5 Mb/s dla
wysyłanych danych.
+ czy sprawdzenie pozostałego pakietu MB można robić przez aplikację/www czy tylko kodem?
PS. Jak myślicie, może być tak, że Play wycofa te pakiety? Mają chyba do tego jak najbardziej prawo, i wtedy trzeba bedzie wykupić 2GB za 20zł/msc aby nie zostać z marnymi 250MB
sln3003 pisze:[quote="djPS. Jak myślicie, może być tak, że Play wycofa te pakiety? Mają chyba do tego jak najbardziej prawo, i wtedy trzeba bedzie wykupić 2GB za 20zł/msc aby nie zostać z marnymi 250MB
Jak regulamin wskazuje OBOWIĄZUJE OD 27 STYCZNIA 2015 ROKU DO ODWOŁANIA - Play wycofsł już dużo promocji także ta prędzej czy póżniej zostanie odwołana ale terminu nikt nie wskaże ... Mi zaproponowali to wszystko za 29,99 z 2 GB internetu , niestety bez stacjonarnych ale na nie rzadko dzwonię... więc jeszcze mając czas poczekam do końca czerwca ....
A co uważacie o ofercie JUMP GO? 29,99 na 6 miesięcy rozmowy i sms/mms za free + 500 mb net
w Play chcieli mi wcisnac przy przedluzaniu umowy takie same warunki za 49,99 na 2 lata
w Play chcieli mi wcisnac przy przedluzaniu umowy takie same warunki za 49,99 na 2 lata
Play Ci zaproponowal nolimit rozmowy komórkowe + nolimit SMS/MMS + 2GB transferu za 29,99zł? To oferta dla osob prywatnych? Jaka dlugosc umowy? Na jakim kanale dostales taka oferte?Krzysiullek pisze:. Mi zaproponowali to wszystko za 29,99 z 2 GB internetu , niestety bez stacjonarnych ale na nie rzadko dzwonię... więc jeszcze mając czas poczekam do końca czerwca ....sln3003 pisze:[quote="djPS. Jak myślicie, może być tak, że Play wycofa te pakiety? Mają chyba do tego jak najbardziej prawo, i wtedy trzeba bedzie wykupić 2GB za 20zł/msc aby nie zostać z marnymi 250MB
W sumie chyba pasowałaby mi
Dostałem dzisiaj smsa:
"Przedluz umowe i nie plac abonamentu przez 3 miesiace w ofercie z nielimitowanymi polaczeniami oraz SMS/MMS do wszystkich. Do tego az 2 GB internetu i staly rabat 5 zl miesiecznie na abonament na zawsze! Zadzwon *500 i wybierz 8"
więc zadzwoniłem
oferta, którą mi zaproponowano:
- no limit komórki
- no limit sms/mms
- 2gb internetu (pierwsze 6 msc bez limitu (pewnie LTE bo nie wspomniała))
umowa na 18msc, pierwsze 3 za free, potem 34,99 uwzględniając rabat za efakturę i zgody marketingowe, więc średnio 29,16zł/msc
pytałem o ofertę "19,50" ale jej nie ma wg konsultantki
ta wyżej szału nie robi - brak stacjonarnych i umowa na 18msc
"Przedluz umowe i nie plac abonamentu przez 3 miesiace w ofercie z nielimitowanymi polaczeniami oraz SMS/MMS do wszystkich. Do tego az 2 GB internetu i staly rabat 5 zl miesiecznie na abonament na zawsze! Zadzwon *500 i wybierz 8"
więc zadzwoniłem
oferta, którą mi zaproponowano:
- no limit komórki
- no limit sms/mms
- 2gb internetu (pierwsze 6 msc bez limitu (pewnie LTE bo nie wspomniała))
umowa na 18msc, pierwsze 3 za free, potem 34,99 uwzględniając rabat za efakturę i zgody marketingowe, więc średnio 29,16zł/msc
pytałem o ofertę "19,50" ale jej nie ma wg konsultantki
ta wyżej szału nie robi - brak stacjonarnych i umowa na 18msc