Motorola V635:
Ładny wyświetlacz,niezły aparat,złącze kart(chyba TransFlash),mp3,kolorowy zewnętrzny wys.,niezły zoom w aparacie,elegancka i ładna obudowa,telefon dość funkcjonalny i elegancki.Telefonik troszkę waży,ale może nie sprawia to problemu.
Sagem myX6-2
Telefon ma 256tys kol.ale wg mnie i tak wyglądają,jakby to było 65k.Ciągle obija mi się o uszy,że Sagemy mają słabe wyświetlacze,przydko kolory wyglądają,nie wiem czy to prawda...wrócę do krótkiego opisu telefonu

Posiada on BT,IrDa,aparat 1.3Mpix z x8 zoom'em,mp3,dobra polifonia,no i oczywiście złącze kart.MP3 podobno nieźle tam grają,zapytaj któregoś z moderatorów.Jeden z nich jest posiadaczem sagema,więc powie Ci o nim coś więcej niż ja.
Ja bym porozglądał się za n6630 ze sim-lock'iem na
Orange.Na allegro niektóre aukcje są w granicach 400/500zł.Nokia m.in. posiada symbian co oferuje nam dużo zabawy z telefonem,typu patchowanie,zmienianie tematów,wgrywanie coraz to nowszych programów itp. itd.
Gdybym miał wybierać pomiędzy Sagem'em myX6-2,a Motorolą V635 zdecydowanie wybrałbym motke.Nie posiada chyba ona podczerwieni,ale naco ona komu,kiedy się ma Bluetooth.Do tego ma jeszcze EDGE,czego nie posiada Sagem.Jeżeli podobają
mu się telefony z klapką to bezapelacyjnie motorola.Jeśli nie przeszkadza mu troszkę duży i ciężki telefon w kieszeni,a chętnie pobawiłby się symbianem to n6630.I na końcu sagem,gdyby nie udało się zdobyć za tą cene n6630.Ja polecam nokia,b.fajny telefon.