• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #80293  autor: pajorro
 18 cze 2006, 08:42
Mam takie pytanie jak jest z ważnością pakietów w Tak Taku. Oczywiście one nie mają jakiś limitów czasowych, ale co będzie w przypadk gdy będę miał jeszcze do wykorzystania minuty z pakietu, a skończy mi się kasa na koncie bądź upłynie jego ważność, a potem zasile je? Czy dalej będę mógł korzystać z pakietu czy przepadnie?
Jakoś nie znalazłem tego w regulaminie...

#80298  autor: jacguszi
 18 cze 2006, 09:52
Nie przepadnie ,gdy zasilisz konto nadal możesz korzystać.Już dzwoniłem z pakietów przy wyzerowanym koncie i jedyna niedogodność to konieczność wysłuchania komunikatu o zasileniu konta przed połączeniem.Teraz dzieki podwojonym zasileniom mam spokój na dłuższy czas. :D

#80305  autor: pajorro
 18 cze 2006, 11:06
Mam Mega Pakiet i konto ważne do 22 października... Dobrze, że ważność się kumuluje :-)

#80310  autor: heyman
 18 cze 2006, 11:23
jacguszi pisze:Nie przepadnie ,gdy zasilisz konto nadal możesz korzystać.Już dzwoniłem z pakietów przy wyzerowanym koncie i jedyna niedogodność to konieczność wysłuchania komunikatu o zasileniu konta przed połączeniem.Teraz dzieki podwojonym zasileniom mam spokój na dłuższy czas. :D
Przy zerowym stanie konta nie można wykonać połączenia.Musi być kwota co najmniej wystarczająca na jedną minutę(59-77groszy)

#80311  autor: pajorro
 18 cze 2006, 11:25
Najważniejsze dla mnie jest to, żeby pakiet nie przepadał po zablokowaniu konta... ;-)

#80322  autor: heyman
 18 cze 2006, 12:16
Na 200% minuty z pakietów nie przepadają,a po zasileniu konta znów można z nich dalej korzystać