• Wiesz coś o nowej promocji u operatora? Podziel się tutaj z innymi użytkownikami!
    :thumbup:
Wiesz coś o nowej promocji u operatora? Podziel się tutaj z innymi użytkownikami!
:thumbup:
Regulamin forum: W tym dziale, można dowolnie rozwijać tematy związane z różnymi promocjami bonusami i innymi podobnymi.

Pamiętaj!
Przy zakładaniu tematu proszę dopisywać prefix!
[ABO]-ABONAMENT
[KARTA]-KARTA
[@]-internet
[INNE]-NIE DOTYCZY/INNE
  • Strona 29 z 39
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 39
 #802362  autor: Rosolak
 19 maja 2015, 10:07
Stan tych 60 minut, to można sprawdzić przez *104# ?

W związku z przejściem na abonament, kończę zabawę w testowanie prepaidów i regularnym udzielaniem się na forum. Będę czasem zaglądał.
Życzę wszystkim pełnego zasięgu :-) R.
 #802365  autor: Rosolak
 19 maja 2015, 10:14
A ile mają czasu na przyznanie bonusu, 24h? Dostanę jakieś info SMS-em?

W związku z przejściem na abonament, kończę zabawę w testowanie prepaidów i regularnym udzielaniem się na forum. Będę czasem zaglądał.
Życzę wszystkim pełnego zasięgu :-) R.
 #802463  autor: bolek2004
 19 maja 2015, 18:41
Liczy się od dnia doładowania, czyli od dziś, ważności w play się nie sumują, nie napisałeś jaką masz taryfę. Jeśli dzisiejsze doładowanie będzie miało krótszą ważność niż ta którą masz obecnie to pozostanie i tak dłuższa ważność konta.
 #802509  autor: bolek2004
 19 maja 2015, 23:12
Generalnie jeśli ktoś korzysta z play na kartę 0zł w play i odpowiadają mu terminy ważności w tej taryfie to lepiej zmienić tę taryfę na pnk lubię to. Mamy wszystko to samo co w pnk i do tego po doładowaniu konta dostajemy:
- pakiet internetu za doładowanie ważny tyle co konto główne
- przy doładowaniu przez FB dostajemy na konto promocyjne 30% doładowania wyłączając jednodniowe promocje
Trzeba tylko włączyć stan darmowy i mamy darmowe rozmowy i smsy w play.
 #802579  autor: limaK
 20 maja 2015, 11:58
darkangel pisze:Teraz ta taryfa nie jest wcale opłacalna, skoro to wszystko możesz mieć w Formule i ważnościami konta 50dni od 5 zł.
Zdaję sobie z tego sprawę, ale nim się o tym przekonałem zrobiłem internetową skarbonkę - 4GB, z których nie mam jak zejść. Transmisja danych w 2g na niewiele się zdaje, a 3g w Play wiadomo co potrafi zrobić z baterią. Już przez kilka lat nieświadomie niszczyłem sobie w ten sposób baterię i nerwy przy okazji.
Środki na koncie głównym, wiadomo, problemu nie robią, ale te GB... Cykliczny pakiet sobie zbierał i zbierał. Może jakoś to wykorzystam, awaryjnie do modemu itd. Niemniej podstawa u mnie to połączenia w Play więc 5zł na 50 dni byłoby zbawienne.
bolek2004 pisze:Generalnie jeśli ktoś korzysta z play na kartę 0zł w play i odpowiadają mu terminy ważności w tej taryfie to lepiej zmienić tę taryfę na pnk lubię to.
Wygląda to bardzo korzystnie, ale tak jak wyżej, każdy ruch między taryfami zbije skarbonkę :/

W każdym razie dzięki za konkretne sugestie! :)
 #802698  autor: bolek2004
 20 maja 2015, 20:30
Wiem że to trochę nie w tym temacie ale mam problem, doładowałem wczoraj numer za 5zł w gołej formule, przyznano 50sms tylko problem polega na tym że nawet pisząc do play smsy pobiera mi z tych 50 smsów do wszystkich. Stan darmowy włączony. To raczej nie jest normalne?
 #802727  autor: martin76
 20 maja 2015, 22:19
Widac maja te smsy wyzszy priorytet niz stan darmowy. Zadac pytanie konsultantowi. Jesli to pomylka systemu dadza kolejne smsy albo 5zl na promocyjne konto.
 #802759  autor: bolek2004
 21 maja 2015, 08:32
Ok przepraszam
Sprawa jasna. Zgodnie z regulaminem usługi Stan darmowy pkt. II ust. 6 najpierw schodzą smsy z pakietów promocyjnych, a dopiero po ich wykorzystaniu schodzą z usługi stan darmowy. Czyli jak ktoś pisze dużo do play to mu się pakiet sms w promocji jednodniowej nie opłaca. Proszę mieć tego świadomość przy kolejnych promocjach jednodniowych.
  • Strona 29 z 39
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 39
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29