• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 18 z 45
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 45
 #800590  autor: kowal2200
 07 maja 2015, 21:25
Brakuje mi w Vectonie usługi typu "kto dzwonił", czyli jak mamy zajęty numer albo telefon wyłączony/poza zasięgiem nie wiadomo czy się nie przegapiło jakiegoś ważnego połączenia.
 #800608  autor: xander21
 07 maja 2015, 22:07
Rosolak pisze:Podpisuję się pod pytaniem Divhasha. Dla mnie to nie jest logiczne. Np. w plejaku masz stan darmowy nawet przy zerowym stanie konta. W pomarańczy też śmigają pakieciaki gdy na koncie null.
Szczerze? To nawet nie wiedziałem, że w jakiejś sieci można z 0zł stanem konta coś robić. :)
 #800692  autor: JacekK
 08 maja 2015, 12:46
A mam pytanie, czy ktokolwiek dostał jakąś odpowiedź od BOK w sprawie występujących problemów? Do kogoś oddzwonili/odpisali? U mnie od blisko 2 tygodni kompletna cisza, tickety "wiszą".

Nie znalazłem też jeszcze osoby, z którą sam z siebie operator by się skontaktował...

Założyciel i redaktor naczelny MVNO-GSM.PL. Tu prywatnie.
 #800694  autor: kowal2200
 08 maja 2015, 12:57
Mnie odpisali na FB na jedno zapytanie, wrzucałem tu na forum. Na inne nie odpisali, ale na telefon parę rzeczy załatwiłem.
 #800755  autor: Rosolak
 08 maja 2015, 15:37
JacekK pisze:A mam pytanie, czy ktokolwiek dostał jakąś odpowiedź od BOK w sprawie występujących problemów? Do kogoś oddzwonili/odpisali? U mnie od blisko 2 tygodni kompletna cisza, tickety "wiszą".

Nie znalazłem też jeszcze osoby, z którą sam z siebie operator by się skontaktował...
Do mnie dwukrotnie dzwonili w sprawie niedziałających połączeń wychodzących na stacjonarki, następnie w kwestii wychodzących na numery przenoszone. Za pośrednictwem fejsa też prowadziłem konwersację i wszystko OK.

W związku z przejściem na abonament, kończę zabawę w testowanie prepaidów i regularnym udzielaniem się na forum. Będę czasem zaglądał.
Życzę wszystkim pełnego zasięgu :-) R.
 #800768  autor: JacekK
 08 maja 2015, 16:51
Problem z rozmowami był tylko na samym początku. Został rozwiązany. Problem jest z SMS-ami, które nie działają w przypadku niektórych numerów.

#800769  autor: Rosolak
 08 maja 2015, 16:53
Xander21, aktualnie u mnie też wszystko działa. To co napisałem w poście powyżej miało miejsce w połowie kwietnia, kiedy jako jeden z pierwszych czytelników Telepolis, miałem doładowaną kartę Vectone.

W związku z przejściem na abonament, kończę zabawę w testowanie prepaidów i regularnym udzielaniem się na forum. Będę czasem zaglądał.
 #800859  autor: Remington
 09 maja 2015, 10:41
Na stronie piszą tak:

Oferta jest przeznaczona tylko do niekomercyjnego, prywatnego, osobistego użytku - Mundio zastrzega sobie prawo do wycofania lub zawieszenia usług lub odłączenia, jeśli podejrzewa, że oferta jest wykorzystywana do celów komercyjnych, konferencyjnych, lub czy nie jest używana w słuchawce (w oknie SIM), lub jeśli jest ona wykorzystywana do modemu lub z innego powodu i Mundio podejrzewa, że nie jest wykorzystywana zgodnie z tą polityką lub jest wykorzystywana bezprawnie.
 #801038  autor: Rosolak
 10 maja 2015, 17:12
TomecekGD pisze:Wiadomo coś o przenoszeniu numerów poza standardowym "już niedługo"?
TAK :!: Wiadomo, że ... "Wkrótce"...

#801053  autor: Camis
 10 maja 2015, 19:04
Od 1999r, czyli 16 lat korzystam z telefonów komórkowych. Większego gówn**a niż ten Vecton mobile nie używałem jeszcze. Jak używaniem można nazwać siec w której po podstawowe usługi czyli rozmowy i sms nie działają.
matteus pisze:Czy ktoś testował ten internet w modemie? Jest jakieś ograniczenie, bo ciekawą oferte VecM ma w pakietach internetowych:)
Ciekawą ?, raczej nie zbyt... Ruch idzie przez UK, tam samo jak w Lycamobile, czyli ping minimum 100ms.

Czyli straszna lipa
 #801054  autor: JacekK
 10 maja 2015, 19:09
@Camis

Jeśli doładowałeś konto wejdź w Vectone Services i wybierz Manual => w Polsce.

• Strona 18 z 45
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 45
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18