• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #79968  autor: expert
 16 cze 2006, 00:10
Ello!

Jutro wybieram sie kupic nowy fonik... bo jak niktorzy wiedza K500i, sie popsol... cholera wie co mu sie stalo? Wylaczyl sie i nie wlaczyl ;/

A wiec tak: mam na uwadze dwa telefonu, bardzo podobne, ale tez i duzo inne...
Mowa tutaj o Motoroli L6, oraz o SE Z520i.
Oby dwa maja bardzo podobne paramentry, SE ma tez troche wiecej pamieci, ale mam kilka pytan?
- Jak to jest z JAVA w SE?
- Czy SE ma mozliwosc ustawienie mp3 jako dzwonka!

Jezeli macie inne propozycje, a znajduje sie one na www.o2.co.uk, w ofercie Pay & Go Great Deals, do 70 funtow, to bardzo Wam dziekuje.

prosze o odpowiedzi na dwa pytanka!
pozdraiwam

//daniel

#79977  autor: Frasio
 16 cze 2006, 07:29
1. Nie rozumiem pytania. Sformułuj lepiej.

2. Zdecydowanie da się(jak K508i ma, to jakże Z520i miałby nie być)

Obrazek

#79978  autor: ziomel
 16 cze 2006, 07:42
z tych dwoch to chyba lepsza z520i...ale jak jestes w anglii to nie lepiej cos na ebay.co.uk kupic??...do 70 funtow masz ogromny wybor..i to duzo lepszych telefonow...sprobuj na ebay..umowisz sie na odbior osobisty i cieszysz sie sporo lepszym telefonikiem

#79979  autor: ghost89
 16 cze 2006, 07:50
Owszem chłopak zrobił mały bałagan w swoim pytaniu ,lae chodzi mu pewnie o

SE vS. Motka

JA polecam bardziej tego z520i !!!

A innych teleofnów fajniejszych tam nie znalazłem:P

#79980  autor: Frasio
 16 cze 2006, 07:54
Co do dylematu, to jest oczywiste, że SE. ;)

Obrazek

#79989  autor: expert
 16 cze 2006, 09:51
Frasio pisze:1. Nie rozumiem pytania. Sformułuj lepiej.

2. Zdecydowanie da się(jak K508i ma, to jakże Z520i miałby nie być)
1. Trudno... pisalem to po 12 ;/

2. No to niech drogi Witek poprawi bledy w dziale telefony!

ziomel pisze:z tych dwoch to chyba lepsza z520i...ale jak jestes w anglii to nie lepiej cos na ebay.co.uk kupic??...do 70 funtow masz ogromny wybor..i to duzo lepszych telefonow...sprobuj na ebay..umowisz sie na odbior osobisty i cieszysz sie sporo lepszym telefonikiem
Nie moge sie z nikim umawiac, i kupowac na eBay'u, poniewaz nie mam na to czasu, dzis do godziny 18 musze miec telefon!

ghost89 pisze:Owszem chłopak zrobił mały bałagan w swoim pytaniu ,lae chodzi mu pewnie o

SE vS. Motka

JA polecam bardziej tego z520i !!!

A innych teleofnów fajniejszych tam nie znalazłem:P
No zrobil, zrobil... Tez chyba raczej wezme Z520i, no chyba ze go nie bedzie, to Mot zostaje ;/

Frasio pisze:Co do dylematu, to jest oczywiste, że SE.
Zalapales?... WoW :smt005

---
Jezeli bedzie SE to biore SE, a jesli go nie bedzie to biore Motke =]

#79990  autor: MATIZ
 16 cze 2006, 10:03
Ja ci radze się nawet nie zastanawiać. Mam do czynienia z obydwoma telami i oczywiście wygrywa SE! Ma lepszy wyśw(a w zasadzie to 2) ale wew jest tft i obraz jest o wiele bardziej zywy i wyrazisty niz w L6. Więcej pamięci, filmy do końca pamięci, Photo, Video i Music DJ oraz wiele innych czynników przeważających na korzyść Z520i i to dlatego bierz SE

PS I jeszcze szybkość działania telefonów jest różna(motka jest nieco wolna a SE szybciutko śmiga)

#80011  autor: expert
 16 cze 2006, 11:52
MATIZ pisze:Ja ci radze się nawet nie zastanawiać. Mam do czynienia z obydwoma telami i oczywiście wygrywa SE! Ma lepszy wyśw(a w zasadzie to 2) ale wew jest tft i obraz jest o wiele bardziej zywy i wyrazisty niz w L6. Więcej pamięci, filmy do końca pamięci, Photo, Video i Music DJ oraz wiele innych czynników przeważających na korzyść Z520i i to dlatego bierz SE

PS I jeszcze szybkość działania telefonów jest różna(motka jest nieco wolna a SE szybciutko śmiga)
dzieki MATIZ =]