Użytkownik
Ranga
Zapalony dyskutant
Sieć
wszystkie po trochu
aha, dzięki za info. Zauważ, że tutaj jest poruszany inny temat rozmowy.radoslawforum pisze:Miałem PLAYA i rezygnuje - współpraca z tą firmą to porażka!
Czy karta może wpływać na jakość połączeń to nie wiem, ale na pewno ma te trzeci stan - częściowe działanie.pawelec2225 pisze:Nie ma takiej możliwości. Karta ma dwie opcje - działa lub nie działa. Nie ma żadnego wpływu na jakość połączeń.
Nic nie jest przerywane - niejednokrotnie podczas rozmowy zdarzało mi się korzystać w telefonie z internetu.pawelec2225 pisze:Widać lepsza jakość dotarła i w Twoje tereny i w najmniejszym stopniu nie zależy to od włączonej transmisji danych, która i tak podczas rozmowy jest przerywana.![]()
czyli raz działała i nie działała na zmianę. Czyli dwa stanyQuetzal pisze: Czy karta może wpływać na jakość połączeń to nie wiem, ale na pewno ma te trzeci stan - częściowe działanie.
Sam kilka lat temu miałem kartę, która często gubiła zasięg i od czasu do czasu nie odbierała smsów - po wymianie karty (choć pan w salonie początkowo nie chciał wymienić) problemy ustąpiły.
ehh głupi ja. Oczywiście, że działa jednocześnie. Zapomniałem, że mam dual SIM i przy rozmowie z karty voice rozłącza mi się internet z drugiej internetowej.Quetzal pisze: Nic nie jest przerywane - niejednokrotnie podczas rozmowy zdarzało mi się korzystać w telefonie z internetu.
To, ze u Ciebie rozlacza to jeszcze nie znaczy jest to normalne. Moze powinienes zglosic reklamacje.pawelec2225 pisze:ehh głupi ja. Oczywiście, że działa jednocześnie. Zapomniałem, że mam dual SIM i przy rozmowie z karty voice rozłącza mi się internet z drugiej internetowej.
Haha, dokładniepawelec2225 pisze:aha, dzięki za info. Zauważ, że tutaj jest poruszany inny temat rozmowy.radoslawforum pisze:Miałem PLAYA i rezygnuje - współpraca z tą firmą to porażka!
Czy to był telefon z tego numerup2225 pisze:Najpierw sms z pytaniami o jakość rozmów, teraz telefon z pytaniami o jakość obsługi klienta. 9 minut pytań