Przyszedl czas zeby wymienic zasluzonego A50 i wymienic teleofn (tym bardziej ze babcia sypnela kasa). Zastanawiam sie aktualnie nad tymi dwoma telefonami. Z jednej strony SX1 ktory ma duzy wyswietlacz, przez co jest multimedialnym kombajnem (szkoda ze nie ma paratu 1,3mpix) no a z drugiej strony 6230 ktora tez bardzo mi sie podoba, nie jest takim klocem (bateria raczej dlzuej wytrzymuje niz w SX1) no i ma wlasciwie wszystko czego mi potrzeba. Gdyby 6230 miala wiekszy wyswietlacz to bralbymgo bez zastanowienia (od razu mowie ze nie stac mnie na wersje "i", jeszcze musze piec do gitary kupic). Mowcie co wedlug was jest lepsze, aha jesli macie jeszcze jakies propozycje (do 650zł) to piszcie dla mnie telefon musi miec (kolejnosc zgodnie z priorytetem):
-mp3, karty pamieci i sluchawki w zestawie
-kolorowy ekran
- IrDa lub BT (Irde musi miec, a BT niekoniecznie)
-dobra jakosc
-kalendarz im bardziej rozbudowany tym lepiej, na pewno nie chce czeos takiego jak w 3310
- bateria musi wytrzymac 1 dzien (minimum) podczas ktorego bede krozystal 3godz mp3 i radia, 30min BT lub Irda, 10 min rozmow, 10sms-ow
-wyswietlacz jak najwiekszy 65000kolorow
-kable do polaczenie z komputerem w zestawie
-aparat minimum VGA
-nagrywanie video
-zestaw glosnomowiacy
To chyba wszystko, jakby mi sie jeszcze cos przypomnialo to napisze, na 100% spelnione musza byc pierwsze 4 punkty jak bedzie reszta to sie bardzo uciesze, ale nie musi byc, zalezy mi tez troche na tym zeby takiego teleofnu jak ja nie miala polowa osob na ulicy (SX1 kupuje w wersji McLaren)