Użytkownik
xander21
Tak tylko jest pytanie czy przekierowania są udostępniane przez operatora. Na przykład Orange nie ma takiej usługi w pre-paid.kowal2200 pisze:Możesz ustawić przekierowania w telefonie, albo kodem
W RBM i Vectonie jest, to chyba jedynie sieci prepaid w Polsce. Rzeczywiście w UE to nie ma sensu.LOOPO pisze:Tak tylko jest pytanie czy przekierowania są udostępniane przez operatora. Na przykład Orange nie ma takiej usługi w pre-paid.kowal2200 pisze:Możesz ustawić przekierowania w telefonie, albo kodem
Poszło PW.kowal2200 pisze:Możesz ustawić przekierowania w telefonie, albo kodem, jak Ci wygodniej. W każdej sieci jest ten sam kod, ale najwygodniej zrobić to w menu telefonu.
Oczywiście, że tak jak chcesz zrobić da radę. Napisz do jakiego kraju chcesz rozmowę przekierować, czy dużo będzie miesięcznie minut, czy dużo będziesz dzwonił z zza granicy, bo chyba znajdę jeszcze trochę lepsze rozwiązanie.
Mozna tez pomyśleć o jakimś stacjonarnym numerze voip w polskiej strefie wtedy za jego utrzymanie płacisz np 1zl na rok i odbierasz za darmo. Warunek to trzeba mieć ciągły dostęp do neta. Jeśli temat cie interesuje to zajrzyj do tego wątku http://www.telepolis.pl/forum/viewtopic.php?f=4&t=81084manyaky pisze:Dzięki chłopaki. Właśnie o to chodzi, żeby sieć obsługiwała przekierowania, nie telefon, który musiałby być włączony + mógłby się wieszać. RBM i Vectone w takim razie są super rozwiązaniem. Piszę o Azji - tam mam 3,25zł za minutę odebranego, więc 0,34 grosze to tyle co nic, a dodatkowo mogę mieć lokalny numer. Wychodzące mogę robić przez TelePlay po stawkach krajowych (chyba w RBM działa).
RBM i Vectone działają przecież na różnych sieciach. RBM na Playu więc ma przekierowania ale Vectone to na T-mobile a u nich to przekierowań chyba nie ma?kowal2200 pisze:W RBM i Vectonie jest,