W jakim abonamencie E8 za 9 zł (z działu utrzymania) był?
89,99Davidvia0 pisze:W jakim abonamencie E8 za 9 zł (z działu utrzymania) był?
89,99Davidvia0 pisze:W jakim abonamencie E8 za 9 zł (z działu utrzymania) był?
Tak mi się udało. Podobnie jak u Ciebie przebiegała rozmowa. Miałem 3 miesiące do koñca umowy. Pan stwierdził, że nie ma dla mnie oferty za 19.50. Gdy powiedziałem o złożonym wypowiedzenieniu padĺo stwierdzenie, że go nie ma w systemie. Nalegałem, Pan coś sprawdził, powiedział, że już je widzi i oferta jest dostępna i przedĺużenie załatwione.szmaly pisze:Hmm...
Umowa do 19 lipca. Wypowiedzenie złożone w poniedziałek, zarejestrowane w systemie.
Przed chwilą telefon do play na *500 najpierw w sprawie pytania do faktury. Potem prośba o przełączenie w sprawie przedłużenia Umowy. Panie stwierdziła, że przełącza do Działu Utrzymania. Po połączeniu Pan zaprzeczył aby była oferta za 19,50, potem stwierdził, że nie jest ona dostępna u mnie, i prawdopodobnie u nikogo też już nie będzie dostępna. Nawet po wymienieniu jej z nazwy. I proponował mi ofertę za 39,9 z paczką 1GB internetu i minutami do wszystkich (nie dopytałem jedynie czy w tym są no limit na stacjonarne, czy nie, bo tak wysoki abonament nie interesował mnie).
Pytanie do tych co przedłużali, czy udało im się przedłużyć przy niecałych trzech miesiącach do końca obowiązującego okresu oznaczonego? Może za daleko mam do końca, że nie chcieli dać tej oferty za 19,5
maniek2408 pisze:Witam,zadzwoniłem z ciekawości do Play czy abo 19,50 jest włączone i pan mnie poinformował że ja mam 19,90 a ja mu na to że 19,50 potwierdził to jak spojrzał w kompa u siebie i poinformował że abo 19,50 jest przyznawany za terminowe wpłaty że za to właśnie jest zniżka, jeżeli nie będziemy wpłacać terminowo to abo z 19,50 wzrośnie nam do 25zł,40gr .Ps czytajcie umowy które przyjdą pocztą lub kurierem w nich jest napisane co otrzymujemy w tym pakiecie za 19,50 ,zaciekawiło mnie jedno po 2 rozmowach z biurem obsługi każdy mówił co innego że: 1 mówi wszystko bez limitu ,2 że do innych sieci nie mam darmowych ,3 że mam abo 19,90 po chwili że mam abo 99zł po rozmowie dopiero dotarło że mam jednak abo 19,50 ale do innych sieci płace .Poczekam na aneks i napiszę o co chodzi i co dali .
zastanów się nad przeniesieniem do sieci Orange teraz jest promocja Sony Xperia™ Z3frezox pisze:Przed chwilą rozmawiałem z działem utrzymania klienta. Nie ma E8, nie ma S4, jedyne, co mi mogą zaoferować, to HTC Desire 820 w abo 89,99 za 239zl (3 miesiące free). Nie opłaca się, nie?