dan7 pisze:Jestem w Play na Kartę - mam przez 10 dni darmowe rozmowy i sms-y Play ?
Jak dobrze rozumiem masz taryfę Play na Kartę 0 do Play, więc dopóki masz utrzymywaną ważność połączeń wychodzących, to masz no limit w sieci. W tym przypadku akurat 10 dni.
dan7 pisze:Czy mogę włączyć RWK w tej taryfie ?
Nie, możesz zmienić taryfę na Play RWK. Kodem albo przez Play24.
dan7 pisze:Jeżeli będę dzwonił do innych sieci to środki będą mi schodzić z głównego konta czy promocyjnego najpierw (doładowałem za 5 zł i mam 6 na głównym ważne 10 dni i 64 na promocyjnym ważne 90 dni) ?
Najpierw schodzą z promocyjnego.
dan7 pisze:Jeżeli nie będzie można zrobić RWK na tej taryfie to do jakiej przejść żeby było RWK i jakieś dodatkowe darmowe usługi (darmowe minuty, sms-y do Play) ?
Play RWK - rok ważności konta, no limit w sieci za 10 zl/m-c (pakiet). I tyle korzyści.
Zależy, ile korzystasz z telefonu. Jeśli wydajesz choćby w miesiącu te 5 zł, to lepsza jest taryfa Formuła Play na Kartę - każde doładowanie 5-50 zł przedłuża ważność połączeń wychodzących o 50 dni, kodem *108# aktywujesz Stan Darmowy i masz no limit rozmowy i smsy w Play tak długo, jak ważne konto. Możesz aktywować różne opcje Formuły:
- Formuła SMS za 7 zl - no limit sms do wszystkich sieci + 100 MB,
- Formuła 3w1 za 14 zł - no limit sms do wszystkich + 1 GB,
- Formuła 4w1 za 21 zł - no limit sms do wszystkich + 2 GB + obniżona stawka za rozmowy z innymi sieciami do 9 gr./min.
Pakiet neta 1 GB za 9 zł, 3 GB za 20 zł... Działa pakiet 10za5.