• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #79539  autor: naither
 13 cze 2006, 16:58
Witam

Mam nowa nokie 6230i z lockiem na ere, koniecznie musze sciagniac z niej simlocka bo mam abo w + . Kodem mi sie nie udalo, wpisuje ,generuje daje koncowy # i nic sie nie dzieje , posiadam kabel z gory dzieki za wszelkie podpowiedzi :) pzdr
 #79571  autor: ywis
 13 cze 2006, 19:55
naither pisze:Witam

Mam nowa nokie 6230i z lockiem na ere, koniecznie musze sciagniac z niej simlocka bo mam abo w + . Kodem mi sie nie udalo, wpisuje ,generuje daje koncowy # i nic sie nie dzieje , posiadam kabel z gory dzieki za wszelkie podpowiedzi :) pzdr
Jeśli kodem nie idzie, to kablem nic nie zrobisz, zapomnij. Aby sima ściągnąć musisz telefon mieć podpięty do BOX-a ;)

#79689  autor: naither
 14 cze 2006, 12:51
a ja glupi myslalem ze sie kablem da ;/ a co to box ?? jakby mozna tak szerzej opisac

#79856  autor: karolzet
 15 cze 2006, 12:17
Box to takie urządzenie, do którego serwisanci podpinają telefony, żeby np. ściągnąć simlocka.