Użytkownik
Ranga
Zapalony dyskutant
No to słaba oferta i lepiej wziąć umowę z telefonem, te same warunki masz za 70 zł i sgs 4 za 100 zł powiedzmy. Robiąc proste rachunku. 70-50 = 20 zł. 20 zł * 24 msc = 480 zł. Telefon ja sprzedałem swego czasu za 980 zł więc 500 zł na plus. Odjąć 100 zł to masz 400 zł zysku na umowie. Ogromna różnica.Woytek pisze:Tak, umowa bez telefonu, juz po negocjacjach, obecnie płacę 65 za 2giga interentu i jakies 700 minut do wszystkich- to była oferta z telefonem. No i się zastanawiam, wolalbym coś za 39zł ale tam jest tylko 1GB internetu więc słabo. Mają do mnie dziś dzwonić czy się zdecydowałem no i dalej nie wiem..negra pisze:Woytek pisze:Hej dostałem dzisiaj telefonicznie taką ofertę:
Relax
49.99zł miesięcznie
wszystko no limit
3GB internetu LTE
18 miesięcy
Zgodzić się czy jeszcze można coś "uzyskać" ?
Rozumiem że umowa bez telefonu , a jaką miałeś poprzednio umowę? Był to pierwszy telefon z propozycją od T-M ?
a ja szanuję Twoje pytanie, ale naprawdę nie widzę powodu po 5 razy pisać o tym samym (tak - na to pytanie odpowiadałem już chyba 3 razy) na kolejnych stronach tylko dlatego, że Ci się nie chce przejrzeć wątkuErinox pisze:Szanuje twoją wypowiedź jednak jak już się wysiliłeś odpisać na mój post to chyba lepiej jest już napisać odpowiedź, a nie odsyłacz "znajdź sobie".Erinox pisze:Chciałbym się was poradzić. Umowa z T-mobile kończy mi się 29.05.2015. Obecnie płacę 58zł za 1gb internetu i......Lukash pisze:Proponuję poczytać kilka ostatnich stron - są odpowiedzi na wszystkie Twoje pytania.
Chodziło mi co dokładnie robicie by uzyskać takie warunki z SUK jak podajecie.
Da się. Szczegóły na poprzednich stronach.adam.wisnia pisze:Cześć. Kuzynce kończy się umowa.
Czy da się otrzymać na przedłużenie coś zbliżonego do takich warunków:
telefon
nielimitowane sms
nielimitowane komórkowe
pakiet internetu (jakiś musi być.
wysokość abo ok 45 (lub mniej bo tyle płaci obecnie).
W Relax+ się nie dało minut dorzucić w pierwszych dniach kwietnia.Euronymous pisze:Czy ktoś poprzez SUK dostał jakieś minuty do UE w taryfach comfort, relax albo relax +?
W relax tez się nie daEuronymous pisze:Dzięki za info. Ciekawe jak relax i relax+. Minuty do UE na pewno są w w Multi, ale tam to każdy może mieć, i bez oferty SUK.
i.slepy pisze:ja nadal uwazam, ze to calkiem niezla oferta. Osobiscie nie wzialem stacjonarnych, bo praktycznie nie dzwonie na te numery, a jesli bede, to nie wygadam 6 zlwiosnalato pisze:standartowa wersja SUK, mnie też to oferowali. Ale teraz płacę w jump 44,99 i mam no limit do wszystkich. nie zapłacę więcej, wolę poczekać jeszcze trochę, może urodzą się jakieś inne taryfy lub rabaty...Coco13 pisze:Czy 65,99 zł za:
- rozmowy i smsy No limit do wszystkich sieci
- No limit na stacjonarne
- 2 GB internetu
+ 99 zł za Sony Z1 Compact
to dobra propozycja, czy po rozmowie z SUK można jeszcze coś urwać?
1. Czy ta propozycja dla Coco13 jest faktycznie z tej taryfy ? Skoro Comfort jest niby -10zł abo i -250zł telefon a tutaj http://www.t-mobile.pl/r/repo1/tm/docum ... 009099.pdf 300zł to nie powinno być 50zł za telefon ?i.slepy pisze:Niczym nie trzeba rzucać ☺ do Comfortu dają 1gb dodatkowo na bank i każdemu. Co do wyższych taryf musialbys pogrzebać wczesniej na forum co ludzie dostawali do Relaxa.karczi pisze:Dzwoniłem dziś do SUK, bo będę przedłużał 3 numery. Oto co zaproponowali:Relax+ : -10 zł abo, -300 zł telefon
Do tego za kuriera płaciłbym raz, a nie trzy razy. Myślę, że dogadam jeszcze ten szczegół o będzie za free.
Relax : -10 zł abo, -250 zł telefon
Comfort : -10 zł abo, -250 zł telefon
Smart : -10 zł abo, - 200 zł telefon
Wcześniej wyczytałem, że można dostać +1 GB netu, ale przemiła Pani twierdziła, że to niemożliwe i nie ma takiej opcji negocjacyjne (bo jakby miała to by przecież powiedziała!). Pytanie jak z tym wygląda? Czy muszę rzucić papierami aby to otrzymać?
Jakie są minusy przejścia do Orange w ofercie 90zł 6 miesięcy za darmo i przy takich cenach telefonów ?!playwlkp pisze:Wow ! Orange szaleje,SGS5 i Xperia Z3C za 199 zł w abonamencie 90 zł ! Dla przenoszących 6 miesięcy za darmo !