• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 177 z 624
  • 1
  • 175
  • 176
  • 177
  • 178
  • 179
  • 624
 #794888  autor: bartol
 08 kwie 2015, 21:33
andy12 pisze:Umowa przedłużona w SUK.
Abonament Jump relax za 69.90zł,
internet 3GB,
SGS4 za 149zł plus 19zł za kuriera.
serio taki dramat jest?

Umowa kończy mi się 9.05 br. - na razie na stronie mam same oferty bez telefonu (wcześniej przedłużałem bez telefonu, ale teraz chciałem zmienić słuchawkę najlepiej na S5).

Z tych bez telefonu najatrakcyjniejsza wg mnie Comfort 35zł przez 3mies. i 50zł przez 21mies. czyli 1155zł łącznie...

Aktualnie mam no limit sms/mms/połączenia kom/ stacjonarne za 50zł miesięcznie. Lepiej wypowiedzieć umowę by otrzymać jakieś inne warunki? Samemu do nich dzwonić? W innych sieciach znajdę coś ciekawszego niż w TM i będę mógł zachować aktualny numer?
 #795009  autor: Coco13
 09 kwie 2015, 13:17
Czy 65,99 zł za:
- rozmowy i smsy No limit do wszystkich sieci
- No limit na stacjonarne
- 2 GB internetu
+ 99 zł za Sony Z1 Compact
to dobra propozycja, czy po rozmowie z SUK można jeszcze coś urwać?
 #795018  autor: 42.19
 09 kwie 2015, 13:30
Przedłużenie przez SUK:
---------------------------
79,99 za Relax+
449,99 za Sony Xperia Z3 compact
19,00 za kuriera
----------------------------
No limit na komórki i stacjonarne
4 GB internet
NaviExpres
TVN Player
----------------------------
 #795031  autor: i.slepy
 09 kwie 2015, 14:18
Coco13 pisze:Czy 65,99 zł za:
- 2 GB internetu
To jest właśnie oferta z SUK :-)
 #795034  autor: wiosnalato
 09 kwie 2015, 14:27
- 2 GB internetu
standartowa wersja SUK, mnie też to oferowali. Ale teraz płacę w jump 44,99 i mam no limit do wszystkich. nie zapłacę więcej, wolę poczekać jeszcze trochę, może urodzą się jakieś inne taryfy lub rabaty...
 #795045  autor: i.slepy
 09 kwie 2015, 14:45
wiosnalato pisze:
- 2 GB internetu
standartowa wersja SUK, mnie też to oferowali. Ale teraz płacę w jump 44,99 i mam no limit do wszystkich. nie zapłacę więcej, wolę poczekać jeszcze trochę, może urodzą się jakieś inne taryfy lub rabaty...
ja nadal uwazam, ze to calkiem niezla oferta. Osobiscie nie wzialem stacjonarnych, bo praktycznie nie dzwonie na te numery, a jesli bede, to nie wygadam 6 zl :)
 #795047  autor: wiosnalato
 09 kwie 2015, 14:48
i.slepy pisze:
wiosnalato pisze:
- 2 GB internetu
ja nadal uwazam, ze to calkiem niezla oferta. Osobiscie nie wzialem stacjonarnych, bo praktycznie nie dzwonie na te numery, a jesli bede, to nie wygadam 6 zl :)
Owszem jeśli porównać ofertę z iboa to jest dobrze, ale względem tego co było np. w czerwcu jak przedłużałem umowę to w tym momencie musiałbym płacić 15,00zł /miesiąc wiecej t.j. 360,00zł więcej przez cały okres trwania umowy.....dziękuję poczekam :D
 #795109  autor: Erinox
 09 kwie 2015, 17:35
Chciałbym się was poradzić. Umowa z T-mobile kończy mi się 29.05.2015. Obecnie płacę 58zł za 1gb internetu i 500 min przeliczane na sms. Poczytałem, że warto negocjować przez telefon. Zadzwoniłem do BOA zaproponowali mi to samo co w internecie czyli 69,99 z 1gb internetu i 150 za Z1 Compact lub 79,99 za 3gb i 1zł za ten sam telefon. Zapytałem się czy można obniżyć jakoś abonament. Odpowiedz była negatywna, ponieważ był to zwykły konsultant.

PODKREŚLAM, ŻE CHCIAŁBYM WIĘCEJ INTERNETU.

Jednak czytając wasze otrzymane oferty od SUK mam pytanie:
-Dzwoniłem jednak rozmawiałem ze zwykłym konsultantem, który oferował mi jedynie obniżenie ceny telefonu. Co muszę robić, aby połączyli mnie z SUK?
Wystarczy, że poproszę, czy muszę mówić, że oferta mi nie odpowiada i chcę zakończyć współpracę?
Pytam, ponieważ oferty jakie wypisujecie są dla mnie jak najbardziej do przyjęcia.
Z góry dzięki za odpowiedź!
 #795140  autor: iamlw
 09 kwie 2015, 18:53
wrangler pisze:Witam,

Czy któryś forumowicz przedłużał umowę z różowymi na firmę korzystając z oferty prywatnej, kupując nowy telefon. Moje pytanie to jak jest księgowany aparat, czy dostanę fv na całą wartość aparatu? Ponieważ ostatnio pamiętam, że na faktury wpisywali jakieś raty itd.
Ktoś zna odpowiedź? Także będę przedłużał prywatną ofertę na firmę.
 #795169  autor: Lukash
 09 kwie 2015, 19:45
Erinox pisze:Chciałbym się was poradzić. Umowa z T-mobile kończy mi się 29.05.2015. Obecnie płacę 58zł za 1gb internetu i 500 min przeliczane na sms. Poczytałem, że warto negocjować przez telefon. Zadzwoniłem do BOA zaproponowali mi to samo co w internecie czyli 69,99 z 1gb internetu i 150 za Z1 Compact lub 79,99 za 3gb i 1zł za ten sam telefon. Zapytałem się czy można obniżyć jakoś abonament. Odpowiedz była negatywna, ponieważ był to zwykły konsultant.

PODKREŚLAM, ŻE CHCIAŁBYM WIĘCEJ INTERNETU.

Jednak czytając wasze otrzymane oferty od SUK mam pytanie:
-Dzwoniłem jednak rozmawiałem ze zwykłym konsultantem, który oferował mi jedynie obniżenie ceny telefonu. Co muszę robić, aby połączyli mnie z SUK?
Wystarczy, że poproszę, czy muszę mówić, że oferta mi nie odpowiada i chcę zakończyć współpracę?
Pytam, ponieważ oferty jakie wypisujecie są dla mnie jak najbardziej do przyjęcia.
Z góry dzięki za odpowiedź!
Proponuję poczytać kilka ostatnich stron - są odpowiedzi na wszystkie Twoje pytania.
 #795183  autor: Woytek
 09 kwie 2015, 20:30
Hej dostałem dzisiaj telefonicznie taką ofertę:
Relax
49.99zł miesięcznie
wszystko no limit
3GB internetu LTE
18 miesięcy

Zgodzić się czy jeszcze można coś "uzyskać" ?
 #795187  autor: Erinox
 09 kwie 2015, 20:41
Erinox pisze:Chciałbym się was poradzić. Umowa z T-mobile kończy mi się 29.05.2015. Obecnie płacę 58zł za 1gb internetu i......
Lukash pisze:Proponuję poczytać kilka ostatnich stron - są odpowiedzi na wszystkie Twoje pytania.
Szanuje twoją wypowiedź jednak jak już się wysiliłeś odpisać na mój post to chyba lepiej jest już napisać odpowiedź, a nie odsyłacz "znajdź sobie".

Chodziło mi co dokładnie robicie by uzyskać takie warunki z SUK jak podajecie.
 #795190  autor: i.slepy
 09 kwie 2015, 20:46
Erinox pisze:
Erinox pisze:Chciałbym się was poradzić. Umowa z T-mobile kończy mi się 29.05.2015. Obecnie płacę 58zł za 1gb internetu i......
Lukash pisze:Proponuję poczytać kilka ostatnich stron - są odpowiedzi na wszystkie Twoje pytania.
Szanuje twoją wypowiedź jednak jak już się wysiliłeś odpisać na mój post to chyba lepiej jest już napisać odpowiedź, a nie odsyłacz "znajdź sobie".
W 100% popieram Lukasha. Można chwilę poświęcić na szukanie informacji na forum zamiast liczyć na gotowce. Przejrzenie 10 stron zajmie Ci dosłownie 5 minut.
 #795202  autor: wiosnalato
 09 kwie 2015, 21:19
Erinox pisze:

Chodziło mi co dokładnie robicie by uzyskać takie warunki z SUK jak podajecie.
Po połączeniu z konsultantem prosisz o.połączenie z Suk. Ze miałeś się z nimi skontaktować w sprawie oferty. Namyśliłeś się i chcesz z Suk dokończyć transakcję.
Mnie po takim tekście przełączają bez problemu.
 #795223  autor: Erinox
 09 kwie 2015, 23:25
wiosnalato pisze: Po połączeniu z konsultantem prosisz o.połączenie z Suk. Ze miałeś się z nimi skontaktować w sprawie oferty. Namyśliłeś się i chcesz z Suk dokończyć transakcję.
Mnie po takim tekście przełączają bez problemu.

Potrzebna mi była właśnie taka odpowiedź. Dziękuje bardzo! :D
 #795231  autor: raczekz10
 10 kwie 2015, 00:34
Jako firma dostałem dziś taką odpowiedz na maila:

"Uprzejmie informuję, że może Pan skorzystać również z oferty przeznaczonej dla klientów indywidualnych. Telefon którym jest Pan zainteresowany przy specjalnej taryfie Comfort za 59,99 brutto miesięcznie byłby za jednorazową opłatą 49zł brutto. Umowa na 24 miesiące."

Jak rozumiem jedyne co jeszcze mogę wyrwać to dodatkowy 1gb internetu? Chodziło o Z1 compact
 #795254  autor: i.slepy
 10 kwie 2015, 09:08
raczekz10 pisze:Jako firma dostałem dziś taką odpowiedz na maila:

"Uprzejmie informuję, że może Pan skorzystać również z oferty przeznaczonej dla klientów indywidualnych. Telefon którym jest Pan zainteresowany przy specjalnej taryfie Comfort za 59,99 brutto miesięcznie byłby za jednorazową opłatą 49zł brutto. Umowa na 24 miesiące."

Jak rozumiem jedyne co jeszcze mogę wyrwać to dodatkowy 1gb internetu? Chodziło o Z1 compact
zgadza sie. I darmowa wymiane karty (jesli konieczna) i kuriera za free.
 #795256  autor: negra
 10 kwie 2015, 09:12
Woytek pisze:Hej dostałem dzisiaj telefonicznie taką ofertę:
Relax
49.99zł miesięcznie
wszystko no limit
3GB internetu LTE
18 miesięcy

Rozumiem że umowa bez telefonu , a jaką miałeś poprzednio umowę? Był to pierwszy telefon z propozycją od T-M ?
 #795277  autor: Woytek
 10 kwie 2015, 09:53
negra pisze:
Woytek pisze:Hej dostałem dzisiaj telefonicznie taką ofertę:
Relax
49.99zł miesięcznie
wszystko no limit
3GB internetu LTE
18 miesięcy

Rozumiem że umowa bez telefonu , a jaką miałeś poprzednio umowę? Był to pierwszy telefon z propozycją od T-M ?
Tak, umowa bez telefonu, juz po negocjacjach, obecnie płacę 65 za 2giga interentu i jakies 700 minut do wszystkich- to była oferta z telefonem. No i się zastanawiam, wolalbym coś za 39zł ale tam jest tylko 1GB internetu więc słabo. Mają do mnie dziś dzwonić czy się zdecydowałem no i dalej nie wiem..
  • Strona 177 z 624
  • 1
  • 175
  • 176
  • 177
  • 178
  • 179
  • 624
  • 1
  • 175
  • 176
  • 177