Jeszcze jeden test z Łomży

Co ciekawe na sektorze od strony centrum miasta miałem wyniki max 30 Mbit/s.

Co ciekawe na sektorze od strony centrum miasta miałem wyniki max 30 Mbit/s.
Wiosenna akcja LTE w Networks trwaSpacedust pisze:Odpalono LTE N! w Słupcy - nie ma tego na mapach Orange/T-Mobile, jeszcze tydzień temu nie działało
To standard w N! i coś niedopuszczalnego w Plusie/Playu. U mnie też zdejmowali radiolinie, a stacja grzała z pełną mocą, ale kto by się tam przejmował...pawelec2225 pisze:Przed chwilą przejeżdżając obok wsi Wężyska (woj. Lubuskie) widziałem, że kolejny odważny pracownik bawi się na włączonym maszcie. Niestety było zbyt daleko, żeby zrobić wyraźne zdjęcie.
Szacun... DL >60Mb/s widziałem w Warszawie tylko kilka razy i to na wybranych stacjachpatak pisze:Smart Plan Multi II i dobre ponad 60 Mbps. W grudniu prędkości powyżej 50 Mbps miałem na porządku dziennym. Teraz trochę o to trudniej, bo LTE jest coraz popularniejsze.
Zależne od obciążenia/lokalizacji.KR2615 pisze:a tu jednak okazuje się, że LTE też jest obcięte d tych max 39,7mbps jak pozakuzje speedtest. CZy ktoś z was ma podobnie?
PotwierdzamSpacedust pisze:Uwaga do tych, którzy używają Xsignal na iPhonie do badania stacji - nie działa on na iOS 8.3
autor programu odpowiada:Spacedust pisze:Uwaga do tych, którzy używają Xsignal na iPhonie do badania stacji - nie działa on na iOS 8.3