• Wszystko, co dotyczy starych modeli Motoroli oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy starych modeli Motoroli oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #79267  autor: matgym
 11 cze 2006, 20:34
Witam wszystkich! Długo zbierałem się żeby rozpocząć ten topic.W mojej V3 są dwie rzeczy ,które mnie strasznie irytują.

1 sprawa. Problem pojawia sie gdy wchodze w Ustawienia -> Dzwonki -> Profil I tu wybieram sobie profil "Wibra & Dzwonek" i gdy chce zobaczyc szczegoly tego profilu to wyskakuje mi do menu ustawień.Dzieje sie tak tylko w tym profilu ,reszta działa bez zarzutu.

2 sprawa.Chodzi mi o animacje początkową.Otóż zrobiłem wszystko tak jak w poradniku do tuningu ,ale niestety prawidłowo działa mi tylko animacja końcowa.Natomiast animacja początkowa niedość ,że pojawia sie dopiero po wpsianiu PIN'u to jeszcze nie ma dźwięku przy tym.

Myśle ,że dość szczegółowo określiłem moje problemy.Licze ,że ktoś bedzie w stanie mi pomóc.Z góry dziękuje i pozdrawiam!
Ostatnio zmieniony 04 wrz 2006, 19:48 przez matgym, łącznie zmieniany 3 razy.

#79296  autor: gomez1982
 11 cze 2006, 22:27
Odnośnie 1 problemu powiedz mi czy skasowałeś wszystkie pliki dzwięków jakie otrzymałeś z nowym telefonem jeśli tak to właśnie dzieki temu ten profil nie działa.Kiedyś też tak miałem jak miałem V3(o zgrozo co za tandetny telefon) ale polecam do naprawienia tego problemu p2k manager.Ale dokładniej wyjaśnione jest to na tym forum wejdz tam a na bank znajdziesz rozwiązanie swojego problemu i tego drugiego też.A odnośnie tego pierwszego to wiąże sie to z indeksowaniem.Łatwiej mówiąc dla V3 ilośc melodyjek w telefonie musi sie zgadzać z tym co zostało wgrane czyli jeśli miałeś 40 muzyczek to musisz mieć 40 żeby ten telefon nie wariował.A najlepszym rozwiązaniem tych problemów będzie kupienie innej Motoroli albo innego telefonu bo jeszcze nie raz na V3 będziesz narzekał.Choć ja sam mam do niej jakiś niewyjaśniony sentyment. :smt005

#79305  autor: matgym
 11 cze 2006, 22:52
Dziekuje za odpowiedz.Zrobilem tak jak kazales czyli udalem sie na forum matrax'a :) Chlopaki odrazu mi pomogli ;) PozdrO!