Czyli jednak szwagier słabo negocjowałi.slepy pisze:w piatek dostalem darmowa wymiane SIM na micro i darmowa przesylke

Czyli jednak szwagier słabo negocjowałi.slepy pisze:w piatek dostalem darmowa wymiane SIM na micro i darmowa przesylke
fakt faktem przesylka to ostatni punkt negocjacji. W zasadzie powiedzial mi o oplacie przy podsumowywaniu oferty i wtedy go "zaatakowalem"Lukash pisze:Czyli jednak szwagier słabo negocjowałi.slepy pisze:w piatek dostalem darmowa wymiane SIM na micro i darmowa przesylke
Odpowiem sam sobie w takim raziei.slepy pisze:
Czy orientuje sie ktos, czy w SUKach rabaty daja na kazdy telefon, czy tylko takie, co maja w kampanii?
Bo ja w zeszlym tygodniu przedluzylem ze wspomnianym wyzej S4 (na sprzedaz). Ale chcialem wczoraj zmienic na Desire 820, bo zonie sie podoba, to by miala wczesniej przed swoim przedluzeniem.
No i tutaj SUKowiec powiedzial, ze nie moglby mi tego telefonu dac z ta oferta, na ktora sie zgodzilem (Comfort -10 PLN, +1 GB).
Jest w ogole taka opcja, czy raczej sciemnial, bo maja kampanie na S4 i nie chcial stracic klienta na promowany telefon?
W moim przypadku NaviExpert jest tylko na 3 miesiące, później 9,99 miesięcznie i informacja od konsultantki , że w tej chwili już nie ma na cały okres umowy.kowalp5 pisze: ...- NaviExpert na 24 miesiące (trzeba aktywować przez infolinię)...
Pożyjom, uwidzimads pisze:Lada dzień powinny być na magazynie - białe i czarne.
Poziom dezinformacji w tmobile osiąga szczyt, wczoraj rozmawiałem z konsultantem i mówił mi że początkowo informowali o zamówieniu z3 compact ale w obecnej chwili informacja jest taka, że tego telefonu już nie będzieads pisze:Ja też wczoraj rozmawiałem i to nie jest błąd. Mało tego - są też Z3 compact. Lada dzień powinny być na magazynie - białe i czarne. A jak kogoś interesuje Z3 to do końca miesiąca Sony ma fajną promocję - jeżeli ktoś ma już telefon Sony od co najmniej roku to teraz przy zakupie Z3 dostanie SmartBand Talk SWR30
pawel.pietrasz pisze:Poziom dezinformacji w tmobile osiąga szczyt, wczoraj rozmawiałem z konsultantem i mówił mi że początkowo informowali o zamówieniu z3 compact ale w obecnej chwili informacja jest taka, że tego telefonu już nie będzieads pisze:Ja też wczoraj rozmawiałem i to nie jest błąd. Mało tego - są też Z3 compact. Lada dzień powinny być na magazynie - białe i czarne. A jak kogoś interesuje Z3 to do końca miesiąca Sony ma fajną promocję - jeżeli ktoś ma już telefon Sony od co najmniej roku to teraz przy zakupie Z3 dostanie SmartBand Talk SWR30
wg dokumentow ktore juz otrzymalem Navi Expert jest jak ktos wyzej wspomnial tylko na 3 miesiace, nie 24.kowalp5 pisze:Przedłużyłem umowę na następujących warunkach:
Taryfa Comfort w cenie 59,99 zł (10 zł zniżki)
- no-limit minuty na komórki T-Mobile
- no-limit rozmowy ze wszystkimi komórkowymi w Polsce
- no-limit SMS/MMS do wszystkich komórkowych
- paczka 2 GB LTE łącznie (w tym 1 GB od SUK)
- NaviExpert na 24 miesiące (trzeba aktywować przez infolinię)
- umowa na 24 miesiące, faktura papierowa bez dopłaty
- Samsung Galaxy S4 I9506 za 349 zł (250 zł zniżki)
warte uwagi:
- nie ma lejka -> przekroczysz = dopłacasz 10 zł za dodatkowy 1 GB i tak aż do 5 GB, dopiero przy 5 GB internet jest odcinany
- zdziwiłem się, bo w poprzednich taryfach nawet w SUK trzeba było brać e-fakturę
- tego telefonu aktualnie nie mają na stanie, poinformują mnie gdy dostaną i wyślą - jeśli jest interesowanie, mogę dać Wam znać jak będzie S4 na stanie
- możliwe było dokupienie stacjonarnych za 6 zł i ubezpieczenia za 14,99 zł
- w tej taryfie nie da się wynegocjować minut zagranicznych oraz player.pl
- jak wspomniał i.slepy, zniżka 250 zł dotyczy wszystkich modeli w tej taryfie
dla zainteresowanych
- kod oferty: HR_JUMPWB_R
- taryfa: Comfort Rodzina 110